Rac versus Scorpion. Care este cea mai sensibilă zodie?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik.com

Zodiile de apă sunt recunoscute pentru sensibilitate și gradul de empatie ridicat. Dar oare, dintre Rac și Scorpion care este cea mai vulnerabilă zodie?

Racul și Scorpionul sunt ambele zodii considerate sensibile, dar în mod tradițional Racul este adesea asociat cu o mai mare sensibilitate emoțională. Racii sunt cunoscuți pentru a fi empatici, grijulii și emoționali. Ei sunt deseori preocupați de stările și nevoile celor din jur și pot fi afectați profund de evenimentele și relațiile din viața lor.

Să nu uităm că Luna este guvernatorul Racului și că ea este recunoscută pentru multiplele faze, dar și pentru influența sa asupra mareelor. Legătura dintre Luna și maree se bazează pe interacțiunea gravitațională dintre Pământ, Luna și Soare. Principala influență asupra mareelor este exercitată de atracția gravitațională a Lunii asupra Pământului. Marea este atrasă de gravitația Lunii, ceea ce duce la formarea unor înălțări ale nivelului apei, cunoscute sub numele de maree înalțătoare sau flux. La aproximativ 6 ore și 12 minute mai târziu, Pământul se deplasează în jurul centrul de masă comun al sistemului Pământ-Lună, ceea ce duce la formarea unui al doilea vârf de apă. Aceasta este cunoscută sub numele de maree coborâtoare sau reflux.

Ce se întâmplă cu Zodiile ACUM când Saturn intră în mers DIRECT

Pe de altă parte, Scorpionul este, de asemenea, considerat sensibil, dar într-un mod mai intens și pasional. Scorpionii sunt adesea înfocați, cu o capacitate de a simți foarte profund și de a se conecta la nivel emoțional cu ceilalți. Ei pot fi extrem de loiali și protectori față de cei pe care îi iubesc, dar pot, de asemenea, să aibă intensitatea lor emoțională care poate duce la momente de vulnerabilitate. Deși pot să pară puternici în exterior, Scorpionii pot fi destul de vulnerabili în interior. Ei își pot păstra adesea temerile și rănile ascunse, dar când se simt în siguranță, pot dezvălui aceste laturi mai puțin evidente ale personalității lor. Scorpionul are doi guvernatori: cel tradițional(Marte) și cel modern(Pluto). 

Ambele zodii au o sensibilitate aparte, dar modul o exprimă poate varia. Este important să reținem că trăsăturile individuale variază și că nu toate persoanele născute sub aceste zodii vor arăta aceleași trăsături sau niveluri de sensibilitate.

Ai citit Horoscopul NOIEMBRIE pentru Toate ZODIILE?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience