Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Fecioară la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Multă lume se oprește la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă înțelegerea completă a naturii și a potențialului său necesită explorarea mai adâncă a astrogramei. Un aspect esențial în acest sens este poziția Lunii în momentul nașterii.

Poziția Lunii la momentul nașterii este o sursă de informații profundă, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de legăturile noastre inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul nostru lunar oferă o descriere a modului în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile noastre. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar considerat mai important decât semnul solar.

Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce legătură există între această poziție a Lunii din momentul nașterii unui copil și relația pe care o are acesta cu mama.

De asemenea, poziția Lunii la momentul nașterii noastre dezvăluie esența noastră interioară. Luna reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Este o parte a noastră adânc înrădăcinată, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcându-l unul dintre cele mai fascinante aspecte ale ființei noastre!

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Leu la momentul nașterii?

Cum este copilul cu Luna în Fecioară?

„Un copil cu Luna în Fecioară a avut o mamă foarte muncitoare, care s-a cam chinuit în primii ani de viață, ori cu probleme de sănătate, ori a fost victima unor situații, ori a trebuit să muncească să ajute la întreținerea familiei. De aceea, copilul respectiv crește că trebuie să fie util permanent!

Aici avem de-a face cu o situație în care copilul nu prea vrea să stea cu emoțiile. Înainte consideram că fetele trebuie să stea mai mult cu emoțiile și băieții mai puțin. Cred că aici, în ambele cazuri, când ai o Lună în Fecioară, există o critică interioară uimitoare.

Atunci când pui copilul cu Luna în Fecioară într-o cămăruță singur, el va începe să se critice: "ce-am făcut eu să rămână aici singur?” N-am făcut curățenie, nu mi-am strâns jucăriile? Oare ce am greșit? Și crește tot timpul cu nevoia de a eficientiza, de a optimiza, de a curăța, de a organiza tot timpul.

Copilul cu Luna în Fecioară nu are stare! Sufletul unui copil cu Luna în Fecioară e precum un tabel Excel și momentul în care face cunoștință cu cineva trece prin Excel, în momentul în care trebuie să ocupe de un proiect, trece prin Excel. Pentru ei critica înseamnă că nu sunt iubiți.

De obicei, copiii cu Luna în Fecioară cresc așa, cu mame care se ocupă foarte mult de zona asta austeră a vieții: mâncăm mai puțin, azi mâncăm mai multe fructe, mâine mai mâncăm carne ș.a.m.d. Și ei când cresc au impresia că trebuie să facă lucrurile într-un fel și toată viața este o căutare pentru perfecțiune. Dar, totul pornește de la relația cu mama în primii ani de viață.

Dacă mama a muncit foarte mult și i-a păsat doar de ce pune pe masă, de ce are în casă și de îmbrăcat, "restul nu-ți mai trebuie", de acolo, copilul n-o să mai vrea emoții cât o să trăiască”! 

Lună Plină în Săgetător pe 23 mai: Lupta dintre ceea ce știi și ceea ce crezi. Vom face compromisuri?

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel