Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Leu la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Multă lume se oprește la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă înțelegerea completă a naturii și a potențialului său necesită explorarea mai adâncă a astrogramei. Un aspect esențial în acest sens este poziția Lunii în momentul nașterii.

Poziția Lunii la momentul nașterii este o sursă de informații profundă, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de legăturile noastre inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul nostru lunar oferă o descriere a modului în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile noastre. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar considerat mai important decât semnul solar.

Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor-sef Astrosens.ro, ne spune ce legătură există între această poziție a Lunii din momentul nașterii unui copil și relația pe care o are acesta cu mama.

De asemenea, poziția Lunii la momentul nașterii noastre dezvăluie esența noastră interioară. Luna reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Este o parte a noastră adânc înrădăcinată, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcându-l unul dintre cele mai fascinante aspecte ale ființei noastre!

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Rac la momentul nașterii?

Cum este copilul cu Luna în Leu?

„Un copil când se naște cu Luna în Leu, mama este foarte mândră și învață de mic partea asta de stimă de sine, indiferent de situația familiei. Adică "și ce dacă noi n-am avut bani sau n-am avut situații, eu sunt mândru că și mama a fost mândră, s-a descurcat".

Întotdeauna copilul cu Luna în Leu are o mamă foarte creativă. Ori croșetează, ori merge la filme, merge la teatru și îi transmite copilului lucrul ăsta. Și copilul are foarte multe talente.

Atunci când ai o Lună în Leu, e o nevoie narcisică extraordinară!

Când te duci într-o cameră, trebuie să fie reflectoarele pe tine. Mama îl dădăcește, îl răsfață, îl ascultă, face compromisuri. Sau ii zice" Doar tu ești cel mai frumos, tu ești cel mai deștept, tu ești cel mai extraordinar".

Dacă îl pui într-un loc cu mai mulți oameni și nu i se dă un pic de atenție e grav. Persoana cu Luna în Leu vrea să câștige permanent atenție! Copilul cu Luna în Leu zice lucruri care să șocheze, vrea să obțină foarte mult prestigiu, foarte mult respect.

Dacă aveți copii cu Luna în Leu, vedeți că vă vede așa ca pe o regină, ca pe o persoană importantă și va crește la fel, crezând că este. Trebuie totuși să-i ajustați anumite așteptări. Mai buni actori ca la cei cu Luna în Leu nu există!

Luna în Leu e foarte creativă, foarte artistică, foarte ambițioasă, competitivă, dar are și partea asta narcisică. Din păcate, atunci când crește s-ar putea să întâlnească probleme din cauza asta. Copiii cu Luna în Leu sunt foarte buni șefi.”

Iată ce ne spunea și Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie!

"Aici vorbim despre un ataşament evitant pentru că Leul are nevoie de spaţiul lui în care să se desfăşoare. El nu are nevoie de nimeni altcineva care să îl valideze. Este foarte bine cu el însuşi. Şi, bineînţeles, evitant fiind, se expune în lume astfel. Copilul cu Luna în Leu este destul de dificil în relaţiile cu ceilalţi copii pentru că el se consideră mai presus. Mai ales dacă are fraţi, nivelul de competiţie este foarte mare şi tinde cumva să îi saboteze pe ceilalți pentru a primi el". 

Luna Plină din mai este și Luna Florilor. De unde provine denumirea?

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel