Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Rac la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Multă lume se oprește la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă înțelegerea completă a naturii și a potențialului său necesită explorarea mai adâncă a astrogramei. Un aspect esențial în acest sens este poziția Lunii în momentul nașterii.

Poziția Lunii la momentul nașterii este o sursă de informații profundă, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de legăturile noastre inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul nostru lunar oferă o descriere a modului în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile noastre. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar considerat mai important decât semnul solar.

De asemenea, poziția Lunii la momentul nașterii noastre dezvăluie esența noastră interioară. Luna reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Este o parte a noastră adânc înrădăcinată, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcându-l unul dintre cele mai fascinante aspecte ale ființei noastre!

Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce legătură există între această poziție a Lunii din momentul nașterii unui copil și relația pe care o are acesta cu mama.

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Gemeni la momentul nașterii?

Cum este copilul cu Luna în Rac? Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu!

„Din punctul de vedere al teorii astrologice, aceasta este cea mai bună poziție a Lunii. Teoretic, când ai o Lună în Rac, înseamnă că mama a știut să fie lângă tine, te-a crescut, te-a ascultat, te-a înțeles, a fost foarte lipicioasă. Deci, atunci când te naști cu o Lună în Rac, mama este foarte familistă.

Ține foarte mult la casă, ține foarte mult la rădăcini, la tradiții, ține la masa în familie, face foarte multe lucruri împreună cu copilul. Persoana cu Luna în Rac, când va crește, nevoia este de apartenență și de atașament foarte puternic. Dar problema apare când nu va găsi oamenii cărora să li se pară același lucru important.

De exemplu, un copil cu Luna în Rac, când o să crească, nici n-o să comunice emoții și sentimente și o să aibă așteptări de la ceilalți oameni să-i spună. Ei nu vor comunica, vor fi foarte lipicioși, te vor îngriji, vor avea un simț foarte pronunțat matern și patern.

Copiii, de mici, când au Luna în Rac, o să-I vezi la grădiniță cum își creează ei grupulețe și îi îngrijesc pe toți. Și o să se ducă acasă și o să le povestească părinților că "l-am ajutat pe cutărică, am făcut aia", pentru că ei vor să-și creeze familii. Au nevoie de micro-familii oriunde se duc, chiar și la locul de muncă.

Teoretic, Luna în Rac este cea mai bună, pentru că vrei să ai legături, vrei să ai familie, vrei să ai stabilitate emoțională, însă, în același timp, consideră că aceasta este normalitatea și e foarte greu de acceptat că nu toți oamenii vor aceeași liniște, armonie.

O persoană cu Luna în Rac e foarte dulce, e foarte blândă, e foarte romantică și liniștită. Ce mai are, în schimb, o Lună în Rac? Doamnelor și domnișoarelor, dacă aveți mai ales un băiat cu Luna în Rac trebuie să aveți foarte mare grijă pentru că va deveni foarte mămos. Legătura este una foarte profundă și greu de spart și, din păcate, de cele mai multe ori și puțin dezechilibrată.

Adică la bărbații cu Luna în Rac, după căsătorie, mama este foarte importantă în continuare, se consultă mai mult cu mama decât cu soția. Este foarte greu de rupt legătura, ca să știți la ce să vă așteptați!"

Iată ce ne spunea și Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie!

"Aici lucrurile sunt un pic mai complicate", atrage atenţia Alexandru Păunescu. "Luna este la ea acasă şi poate să dezvolte oricare dintre aceste tipuri de ataşament. Bineînţeles, va tinde cumva să îl dezvolte pe cel sigur pentru că aici, copilul are nevoie de o prezenţă permanentă, de o mamă care să fuzioneze cu el, de o mamă care să facă parte din el din punct de vedere psihologic". 

Youtube video image

Racul în 2024: Adaptare, conexiune și regăsire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel