Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Gemeni la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Multă lume se oprește la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă înțelegerea completă a naturii și a potențialului său necesită explorarea mai adâncă a astrogramei. Un aspect esențial în acest sens este poziția Lunii în momentul nașterii.

Poziția Lunii la momentul nașterii este o sursă de informații profundă, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de legăturile noastre inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul nostru lunar oferă o descriere a modului în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile noastre. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar considerat mai important decât semnul solar.

De asemenea, poziția Lunii la momentul nașterii noastre dezvăluie esența noastră interioară. Luna reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Este o parte a noastră adânc înrădăcinată, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcându-l unul dintre cele mai fascinante aspecte ale ființei noastre!

Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor-sef Astrosens.ro, ne spune ce legătură există între această poziție a Lunii din momentul nașterii unui copil și relația pe care o are acesta cu mama.

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Taur la momentul nașterii?

Cum vedem copilul cu Luna în Gemeni? Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu!

„Copilul cu Luna în Gemeni are un mediu familial foarte instabil. Ce înseamnă asta? Schimbări în cadrul relației părinților, schimbări de domiciliu foarte dese. Mama, în primii ani de viață, trece prin foarte multe schimbări. Poate schimbă locul de muncă, schimbă casa, schimbă anumite situații și copilul, pentru că cineva n-a stat să-i asigure o stabilitate emoțională, el nu vrea să aibă de-a face cu emoțiile.

De asemenea, adulții cu Luna în Gemeni nu știu să simtă emoțiile, nu stau cu emoțiile pentru că este un pic de anxietate acolo. Ei trebuie să citească, să afle, să înțeleagă în niciun caz să simtă. De aia când cresc mari, ei trebuie să facă foarte multe lucruri în același timp, pentru că dacă au avut în primii ani de viață atât de multă instabilitate, atât de multe schimbări, li se pare familiar. Și pe urmă când cresc, mă mut dintr-o țară într-alta, mă duc dintr-un loc într-altul. Foarte multe fluctuații, extraordinar de multe fluctuații.

Copiii cu Luna în Gemeni tot timpul vor să citească, să învețe. Dar să nu-i întrebi pe oamenii cu Luna în Gemeni ce au simțit! Mai degrabă să-i întrebi ce ai înțeles din ce ai simțit sau ce ai citit despre ce ai simțit. Ei tot timpul trebuie să învețe și copiii cu Luna în Gemeni vor căuta schimbările și pe plan emoțional, și pe plan profesional. Dar un lucru bun la Luna în Gemeni e că învață. Învață tot timpul!

O să-l vezi la orice vârstă, că mai vrea să citească, mai vrea să învețe, că mai vrea să călătorească, că mai vrea să afle. Este tot timpul pe drumuri și studiază permanent. Dar asta pornește din cauza unei instabilități în primii ani de viață. O instabilitate care pe moment n-o să li se pară gravă. Li se pare că-i normalitatea.

E o agitație permanentă în căpșorul lor și nu stau locul lui, le e frică să simtă. E foarte greu să lucrezi cu oamenii aceștia, să-i faci să te asculte și să vezi ce simt.”

Iată ce ne spunea și Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie!

„Este o formă de ataşament ambivalent, anxios. Bineînţeles, că asta pentru mine devine un mod de viaţă şi mereu stau şi discut şi vorbesc să caut cele mai bune resurse ca să îţi îndeplinesc ţie dorinţele".

„Verbalizează orice emoţie imediat".Când ai Luna în Gemeni, ai şi o mamă care este puţin instabilă, care trece de la o stare la alta, iar tu, cu Luna în Gemeni, asimilezi foarte uşor modul ei de a se schimba foarte des. Astăzi eşti într-un fel, mâine într-un fel. Iar copilul cu Luna în Gemeni învaţă că şi el poate trăi astfel, că aşa e normal", a mai completat Daniela Simulescu. 

Youtube video image

Să introducem astrologia în bucătărie! Iată câte o băutură specială pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel