Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Taur la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Multă lume se oprește la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă înțelegerea completă a naturii și a potențialului său necesită explorarea mai adâncă a astrogramei. Un aspect esențial în acest sens este poziția Lunii în momentul nașterii.

Poziția Lunii la momentul nașterii este o sursă de informații profundă, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de legăturile noastre inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul nostru lunar oferă o descriere a modului în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile noastre. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar considerat mai important decât semnul solar.

De asemenea, poziția Lunii la momentul nașterii noastre dezvăluie esența noastră interioară. Luna reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Este o parte a noastră adânc înrădăcinată, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcându-l unul dintre cele mai fascinante aspecte ale ființei noastre!

Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor-sef Astrosens.ro, ne spune ce legătură există între această poziție a Lunii din momentul nașterii unui copil și relația pe care o are acesta cu mama.

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Berbec la momentul nașterii?

Cum este copilul cu Luna în Taur? Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu!

„Un copil cu Luna în Taur are nevoie de propriul ritm. Copiii cu Luna în Taur sunt foarte posesivi. Mama lor are mare grijă de nevoile exterioare ale copilului, dar este și o mamă care planifică totul și copilul respectiv, de-a lungul vieții, indiferent că este fată sau băiat, când are Luna în Taur, totul trebuie să se desfășoare cu încetinitorul, să simtă, să proceseze absolut totul.

De aceea, nu poți să grăbești un copil cu Luna în Taur, îi faci cel mai mare rău! Pentru că și mama l-a educat: "facem asta, facem curățenie, pe urmă facem lecțiile, pe urmă te iau în brațe, pe urmă ne jucăm". Și copiii cu Luna în Taur au un simț estetic pronunțat.

La copiii cu Luna în Taur totul este al lor pentru că oarecum și mama în relația cu copilul respectiv, îi transmite acest simț al proprietății. „E bunica ta, e casa, e jucăria ta"! Iar un copil cu Luna în Taur, după ce a învățat lucrurile astea când e mic, crește și i se pare normal să aibă lucrurile lui.

Un risc la Luna în Taur este un atașament foarte mare de chestiile lumești. Dacă pierde un copil cu Luna în Taur o jucărie, nu e bine deloc! Adică e sfârșitul lumii! Una dintre vulnerabilitățile unei persoane cu Luna în Taur este că deși nu este neapărat bine acolo, preferă să aibă ce-i acolo decât să nu aibă deloc sau să aibă impresia că pierde.

Dar altfel, Luna în Taur este o poziție, cel puțin din punct de vedere al teoriei astrologiei, care este de preferat, pentru că Luna reprezintă emoție, Taurul reprezintă stabilitate. Și când ai o Lună în Taur, nevoia ta primară este de stabilitate și confort!

Iată ce ne spunea și Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie!

„Luna în Taur este într-un plasament foarte bun şi se simte bine cu mediul în care trăieşte, se exprimă frumos, lejer, emoţional, foarte liber, foarte fluid. Aici tindem să avem un ataşament de tip sigur pentru că Luna filtrează toate aceste lucruri şi aduce către mine doar ceea ce este bun".

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel