Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Pești la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Multă lume se oprește la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă înțelegerea completă a naturii și a potențialului său necesită explorarea mai adâncă a astrogramei. Un aspect esențial în acest sens este poziția Lunii în momentul nașterii.

Poziția Lunii la momentul nașterii este o sursă de informații profundă, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de legăturile noastre inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul nostru lunar oferă o descriere a modului în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile noastre. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar considerat mai important decât semnul solar.

De asemenea, poziția Lunii la momentul nașterii noastre dezvăluie esența noastră interioară. Luna reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Este o parte a noastră adânc înrădăcinată, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcându-l unul dintre cele mai fascinante aspecte ale ființei noastre!

Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor-sef Astrosens.ro, ne spune ce legătură există între această poziție a Lunii din momentul nașterii unui copil și relația pe care o are acesta cu mama.

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Vărsător la momentul nașterii?

Cum este copilul cu Luna în Pești?

„Este emoție infinită. La copiii cu Luna în Pești, mama lor, în primii ani de viață, s-a confruntat cu o situație în care a fost victimă. Ori a trebuit să îngrijească pe cineva, ori a avut ea probleme de sănătate, ori au fost neajunsuri financiare serioase. Și copilul cu Luna în Pești simte că viața e grea. Și ce crezi că face? O lume interioară foarte puternică. Are un basm interior în care evadează de fiecare dată. Persoanele cu Luna în Pești, de mici, învață ce este suferința, ce înseamnă o victimă, ce înseamnă o problemă de sănătate.

Cu Luna în Pești, vor fi în stare să dea totul, vor fi în stare să-și dea toate jucăriile, toți banii pe care îi primesc, toată mâncarea pe care o au, vor avea un spirit de sacrificiu. 

O să zicem că sunt generoși, dar ei vor încerca să salveze, să se salveze pe ei înșiși, să salveze copiii. Copiii cu Luna în Pești se simt abandonați chiar dacă mama e lângă ei permanent, și tata, și bunica.

Ei au o senzație că nu-i înțelege nimeni, că nu-i simte nimeni și se retrag în lumea lor acolo. Luna în Pești își face propriile scenarii și mai are o problemă! Are o co-dependență uimitoare. Nu se descurcă fără cineva, nu poate să interacționeze cu alți copii.

Luna în Pești are foarte multe resurse, se adaptează ușor, visează, își imaginează, evadează, e creativ, vrea să-i salveze pe toți, pentru că vrea de fapt să salveze pe sine. Dacă aveți copii cu Luna în Pești, faceți tot posibilul să-i învățați puțin și partea pragmatică a vieții!”

Iată ce ne spunea și Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie!

„Aici avem o mai mare posibilitate. Se tinde spre ataşament sigur, evitant şi dezorganizat. Ataşament sigur în sensul în care copilul cu luna în Peşti este foarte receptiv la ceea ce primeşte de la părinte, mai ales inconştient. Dacă părinţii au latură emoţională constantă, avem premisele pentru ataşament sigur. Dacă sunt inconstanţi, sunt ba fericiţi, ba supăraţi de la o zi sau de la o oră la alta, avem partea de ambivalent şi, bineînţeles, dacă există conflicte familiale foarte mari, cu care părinţii vin din familiile lor, copilul cu Luna în Peşti le va recepta foarte uşor. El acumulează de oriunde şi orice.”

Youtube video image

Horoscop IUNIE 2024 Leu. Alege-ți bătăliile cu grijă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel