Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Scorpion la momentul nașterii?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC Media Group și redactor-șef Astrosens.ro, a fost invitată în cadrul emisiunii Părinți Prezenți, realizată de redactorul-șef Părinți și Pitici, Loredana Iriciuc. Iată cum influențează poziția Lunii unui copil relația pe care o are cu mama.

Multă lume se oprește la interpretarea simplă a zodiei copilului, însă înțelegerea completă a naturii și a potențialului său necesită explorarea mai adâncă a astrogramei. Un aspect esențial în acest sens este poziția Lunii în momentul nașterii.

Poziția Lunii la momentul nașterii este o sursă de informații profundă, deoarece este strâns legată de primele noastre emoții și de legăturile noastre inițiale cu părinții sau familia apropiată. Semnul nostru lunar oferă o descriere a modului în care interacționăm în relațiile noastre și cum gestionăm sentimentele și trăirile noastre. Pentru unii experți în astrologie, semnul lunar poate fi chiar considerat mai important decât semnul solar.

Daniela Simulescu, astrolog DC News si redactor-șef Astrosens.ro, ne spune ce legătură există între această poziție a Lunii din momentul nașterii unui copil și relația pe care o are acesta cu mama.

De asemenea, poziția Lunii la momentul nașterii noastre dezvăluie esența noastră interioară. Luna reflectă cum resimțim, ce trăiri intime experimentăm și ce ne aduce pacea interioară. Este o parte a noastră adânc înrădăcinată, care nu este evidentă pentru ceilalți, făcându-l unul dintre cele mai fascinante aspecte ale ființei noastre!

Poziția Lunii în astrogramă. Ce înseamnă să ai Luna în Balanță la momentul nașterii?

Cum este copilul cu Luna în Scorpion?

Este una dintre cele mai complexe poziții ale Lunii în astrograma unui copil.

„Aici lucrurile sunt puțin mai complicate. Conform teorii astrologice, este una dintre cele mai neplăcute poziții ale Lunii, pentru că semnul Scorpionului este cel al extremelor. Iar Luna vrea emoții. Scorpionul e când prea sus, când prea jos, și când spui Luna în Scorpion trebuie să știi că întotdeauna, dar întotdeauna, relația cu mama este foarte problematică.

Astfel, mama ori este foarte manipulatoare, foarte protectivă, își face din copil un proiect și copilul trebuie să facă ce vrea ea, cum vrea ea, și reușește să-l manevreze într-un fel și copilul poate să rămână foarte lipit de mamă. Foarte puține persoane cu Luna în Scorpion reușesc să aibă o relație echilibrată cu mama.

Copilul care are Luna în Scorpion, primii ani de viață sunt foarte grei. Ori pierde o persoană dragă, ori trece prin violență domestică în familie, ori trebuie să schimbe mediul familiei, ori are parte de scandaluri, ori are parte de probleme foarte mari și tu ca și copil vrei să-ți aparțină mama ție, nu vrei să-ți vină supărată și cu alte probleme.

Și ce învață copilul? Să nu aibă încredere, să se teamă de emoții, pentru că el știe când simte prea mult, nu le poate stăpâni. De aceea, oamenii cu Luna în Scorpion sunt foarte temători, nu au încredere, le e frică de trădare, le e frică de pierdere. Dar învață și să se descurce în situații de criză.

O persoană cu Luna în Scorpion știe cel mai bine să se descurce în criză, pentru că așa a trăit în primii ani de viață. Îi este
familiar și știe să știe să rezolve orice problemă. O persoană cu Luna în Scorpion, când e liniște și e fericire, nu știe ce să facă, pentru că nu îi este familiar. Dar, atenție! Mama n-are nicio vină! Viața este imprevizibilă.

Viață personală la o Lună în Scorpion nu-i liniștită, nu-i liniară, dar în momentul în care se implică undeva foarte puternic, reușesc să mai refuleze, să se mai calmeze. Un copil cu Luna în Scorpion nu te crede, întotdeauna știe că ai ceva de ascuns, nu îl interesează superficialul”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Calități unice ale femeii Scorpion. De ce NU poți să-i reziști?

Iată ce ne spunea și Alexandru Păunescu, astrolog licenţiat în psihologie!

„O formă de evitare clară este la persoana cu Luna în Scorpion. Aici discutăm despre conflicte, conflicte între natura mea şi mediu şi lucrurile astea creează nişte frustrări foarte mari. Când avem Luna în Scorpion, vom încerca să evităm. De ce? Pentru că asta înseamnă un angajament. Ca să pot să îmi asum un angajament, se presupune faptul că mă dedic într-o formă sau alta celuilalt. Dacă mă dedic celuilalt, înseamnă că pierd o anumită parte din mine sau că o împrumut celuilalt, ori că îi permit celuilalt să aibă acces la mine. Frica Scorpionului este de a nu se lăsa manipulat sau de a nu îi lăsa căi celuilalt de a interveni emoţional şi de aceea evită. Acest lucru poate deveni mai patologic decât în alte semne zodiacale, când Luna se află aici, în Scorpion".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel