Predicții minunate pentru DOUĂ zodii. Alte două zodii primesc atenționări importante: "Nu mai visa!"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Avem vești bune pentru două zodii, dar și atenționări pentru alte două semne din zodiac. Iată care sunt!

2023 nu este un an simplu din punct de vedere astrologic! Ba chiar aduce evenimente importante, pe care nu trebuie să le neglijăm. Unii nativi pot avea în față un an plin de oportunități, în timp ce alții se pot lovi de tot felul de situații, din care să aibă ceva de învățat.

Să ne amintim și de ceea ce spuneau astrologii și tarotologii pentru anul 2023. De exemplu, Amos, tarotolog, este de părere că previziunile pentru acest an sunt destul de sumbre. Vor avea loc evenimente care necesită atenția noastră, pe care să le privim printr-o lupă spirituală. O să fim martori la schimbarea lumii, dar și la schimbări de direcție, care vor începe odată cu luna martie a acestui an.

Totodată, Rodica Spânu, astrolog și tarotolog, spune că în 2023, ne va fi testat curajul de a acționa în diferite domenii ale vieții. Dar unii nativi pot să pună în sfârșit în aplicare planurile pe care le-au copt în ultimii ani. Trebuie doar să ne gândim unde suntem, unde ne dorim să fim și ce facem în această privință.

În final, Andreea Cîrstea, inginer și astrolog, amintește de intrarea lui Saturn în Pești. Urmează o perioadă în care devine importantă credința, mai ales că această planetă poate veni cu evenimente grele, care ne vor schimba. Retrogradarea lui Venus în Leu de anul acesta poate să creeze și drame prin relații.

Taur/Ascendent în Taur 2023

În 2023, Taurii pot avea un an excelent. Astrele îi sprijină, dar trebuie să facă și ei ceva. Până pe 16 mai, Jupiter, planeta benefică, este în Casa a 12-a. Acest an este bun și ca să te vindeci, dar și să ai mai multă grijă la sănătate și la relații. Stai departe de relații toxice, orice ar însemna ele. Te poți bucura mai mult de viață în această perioadă, chiar dacă pot apărea și unele evenimente mai puțin plăcute. O să ai doar de învățat. Jupiter poate să te ajute să cumperi o casă, să schimbi locul de muncă. Nu ai nevoie decât de voie bună. Ce trebuie să înveți tu? Să trăiești mai mult prezentul și să nu mai fii obsedat de ideea de viitor.

Leu/Ascendent în Leu

Este clar un lucru: se întâmplă multe lucruri în viața ta anul acesta, mai ales din cauza lui Saturn prin Pești, care va tranzita la tine Casa a 8-a. Așa că trebuie să fii atenționat. De pe 7 martie, ești îndemnat să te bazezi mai mult pe propria persoană. Cu Saturn în această casă, pot să apară frustrări pe plan intim. Ai face bine să vezi unde există probleme în relațiile cu ceilalți. Vei avea un tranzit greu, dar îți poți descoperi adevărata natură. Între 23 martie și 11 iunie, Pluto o să între în Casa a 7-a. Așa că, dintr-o dată, poți să intri în relații cu persoane la care nu te-ai fi gândit niciodată: posesive, geloase sau cu traume. Ai grijă mare la partea relațională anul acesta!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

O să ai unul dintre cei mai buni ani din viața ta! Jupiter o să te ajute pe planul sănătății, dar și pe cel al muncii. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți sau apar multe proiecte interesante. Din mai, Jupiter va tranzita Casa a 7-a. Iar asta este un aspect extraordinar. Poți să găsești partenerul ideal, te poți căsători sau poți face lucruri minunate în cuplu. 2023 este un an grozav din punctul de vedere al relațiilor. Din 7 martie, Saturn va intră în Casa a 5-a, așa că poate apărea nevoia de a avea un copil. Dar, nu îl face doar pentru că nu te mai simți fericit sau împlinit.

Pești/ Ascendent în Pești 2023

Ai un an interesant, dar nu dintre cei mai ușori. Iar asta se datorează tot lui Saturn, care va intra în semnul tău pe 7 martie și va sta acolo mai mult de 2 ani. Iar Saturn vrea maturizare clară, nu mai vrea visare, ci progres real. Îți poate aduce evenimente care să te schimbe, dintre cele mai rele. Învață să ai mai multă grijă de tine în următoarele luni, fiindcă te poți simți bătrân, indiferent de vârsta din buletin. Mai mult, vara o să fie importantă din punct de vedere profesional. Poți face schimbări în carieră sau ajustări importante la actualul loc de muncă.

Citește și: Tranzitul lui Pluto în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu: "Va zgudui civilizația!" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel