Previziuni 2024 - anul Dragonului de lemn. Nicoleta Ghiriș, astrolog: ”În 2024 trebuie să fim mai precauți”

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Nicoleta Ghiriș/Foto: arhivă personală
Nicoleta Ghiriș/Foto: arhivă personală

Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, numerologie și metafizică chineză, a oferit pentru cititorii Astrosens o descriere a lui 2024 - anul Dragonului de lemn în zodiacul chinezesc.

La fiecare început de an, pe lângă rezoluții și planuri, mai avem nevoie de ceva. De certitudini. De previziuni. De recomandări. Oamenii își îndreaptă bineînțeles atenția către specialiștii din domeniile spirituale.

Iar noi i-am ales pe cei care ne-au trecut pragul în 2023, atât pentru emisiunile, dar și pentru interviurile Astrosens. Și i-am întrebat ce cred ei că ne rezervă 2024.

2024 - Anul Dragonului de Lemn în zodiacul chinezesc

Anul Dragonului în horoscopul chinezesc este un moment cu puternice conotații de succes și energie. Energia din acest an este asociată cu inițiativa și conducerea, făcându-l ideal pentru a porni proiecte noi sau pentru a face schimbări semnificative în viață. Se spune că acest an aduce oportunități favorabile și progrese semnificative în carieră sau în alte domenii de interes, oferind potențialul pentru succes și realizări remarcabile.

În ansamblu, Anul Dragonului aduce un impuls favorabil pentru începuturi prospere și pentru manifestarea puterii personale, oferind șansa de a crea schimbări pozitive și de a obține succese notabile.

Care este părerea Nicoletei Ghiriș despre anul Dragonului de lemn?

Energia Dragonului de lemn anunță „demolări”, imaginea generală fiind cea de demolare a unei vechi imagini create și construirea uneia noi. Ne putem aștepta la posibile cutremure, alunecări de pământ, luptă mai acerbă pentru teritorii, dispariții ideologii, separări, desființări ale afacerilor, pentru a reconstrui pe baze solide, acolo unde se impune, relațional sau in alte privințe. Trebuie să încercăm să consolidăm, ce am realizat bun și cu efort și să aducem plusuri, acolo unde este necesar. Cei ce vor avea alternative în orice domeniu sunt cei câștigați. În 2024 trebuie să fim mai precauți, din toate punctele de vedere. Începe un an energetic, ce are ca energie principala „disputele pentru a ne regăsi”. Fiecare in felul lui va trebui să comunice eficient, pentru a obține ce își dorește.

Vezi și Previziuni 2024. Ioana Ispas, Vicepreședinte al Asociației Astrologilor: ”2024 se joacă cu artificiile nechibzuinței”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel