Previziuni astrale 2024. Ce îi așteaptă pe Gemeni, Raci, Balanțe și Scorpioni în lunile următoare?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop 2024. Am avut parte de multe evenimente importante în prima parte a anului. Iată cum vor arăta următoarele luni din punct de vedere astrologic!

Pe 26 mai, Jupiter se mută pentru aproximativ un an în semnul Gemenilor. Acest tranzit aduce numeroase oportunități celor care vor dori să evolueze, să studieze, dar și să călătorească.

Să nu uităm că anul 2024 a început cu Mercur retrograd și se va termina tot la fel. În plus, vom mai avea și o retrogradare a lui Marte în decembrie.

Iată cum decurg următoarele luni pentru nativi!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul tău. Dacă ai acționat corect, îți poate aduce lucruri bune. Însă dacă nu te-ai vindecat până atunci, Jupiter poate amplifica starea negativă pe care o simți. Ai ocazia să înveți și să călătorești. Tranzitul lui Jupiter te pregătește pentru intrarea lui Uranus în semnul tău, care va avea loc undeva în 2026. Încearcă lucruri noi acum, chiar dacă nu ești sigur de folosul lor. Evoluează în această perioadă. De pe 26 noiembrie, Mercur va retrograda. Deciziile relaționale pe care le-ai făcut la începutul anului te vor influența până la sfârșit. Dacă la finalul lui 2024 simți nevoia de plecare sau călătorie, este un semn bun.

Rac/Ascendent în Rac

La finalul lunii mai, Jupiter intră în casa a 12-a și rămâne acolo până la finalul anului. Vei trece printr-un proces transformator. O să simți nevoia de a te retrage pentru a lăsa loc altora să se evidențieze. Tranzitul lui Jupiter prin casa a 12-a scoate la suprafață atât aspecte pozitive, cât și negative ale acțiunilor tale anterioare. Ai putea avea probleme la locul de muncă sau financiare, care îți vor provoca confuzie. Este important să acorzi atenție atât sănătății fizice, mintale și emoționale. Va fi o perioadă bună dacă îți dorești să pleci sau să te întorci în țară. În perioada mai-iunie, fii mai selectiv legat de evenimentele la care participi. Revenirea lui Pluto în casa a 7-a poate marca un moment de vârf al schimbărilor relaționale începute în 2009. Dacă ai trecut prin multiple transformări în relații, finalul anului 2024 poate aduce un moment de conștientizare.

Horoscop internațional. Șanse uriașe pentru Rac, Leu și Fecioară până anul viitor

Balanță/Ascendent în Balanță

Pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 9-a. Este un moment bun să ieși la suprafață și să iei decizii. Jupiter te va ajuta să-ți creezi idealuri. Îți vor trebui noi principii și valori. Încearcă să reajustezi unde nu mai funcționează, nu te complace în situații neplăcute. În plus, ai putea căpăta o nouă perspectivă asupra spiritualității. Poate vei face cursuri într-un domeniu ezoteric. Între 29 august și până la 23 septembrie, Venus, guvernatoarea ta, îți va tranzita semnul. O să îți recapeți cheful de viață. Pe 7 decembrie, Marte va retrograda în casa a 11-a. Te poți confrunta cu decizii pe plan relațional care îți vor aduce confuzie.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Jupiter în casa a 8-a, va trebui să fii mai atent cui îți expui viața personală. Unele secrete pot ieși la iveală. Acest moment poate fi potrivit pentru consolidarea relației tale afective. Jupiter te sprijină să obții finanțare. Va fi un an al ajustărilor și cheltuielilor. În cea de-a doua parte a anului, poți face investiții. Finalul anului va aduce o perioadă dinamică în cariera ta. Pe 4 noiembrie, Marte, guvernatorul tău, va intra în casa a 10-a. Îți aduce dorința de putere și schimbare. Pe 7 decembrie, Marte va retrograda. Ți-ar putea aduce necesitatea unei decizii importante în carieră.

Horoscop internațional. Previziuni pentru Capricorn, Vărsător, Pești până în 2026

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel