Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Vezi prin ce vor trece toți nativii în a doua jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

A doua parte a anului 2024 va fi marcată de retrogradarea lui Saturn în Pești, tranzitul lui Lilith în Balanță, dar și întoarcerea definitivă a lui Pluto în Vărsător. Vă reamintim că Nodurile Lunare sunt în continuare pe axa Berbec-Balanță până în ianuarie 2025.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe 29 iunie, Lilith intră în Casa a șaptea, cea a relațiilor, ceea ce ar putea aduce unele tensiuni. Deși îți dorești multă independență în relații, acum vei simți nevoia să o exprimi mai puternic. Dacă ești singur, ai putea căuta oameni care să îți confirme dorința de libertate, chiar dacă nimeni nu îți neagă această posibilitate. Alternativ, pot apărea situații în care partenerul nu îți oferă suficientă libertate, iar tu vei realiza cât de importantă este aceasta pentru tine. Citește aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Cu Jupiter în a doua casa, până la sfârșitul anului, aspectele financiare vor deveni foarte importante. Vor apărea noi surse de venit, noi oportunități financiare și metode inovatoare de a monetiza. Deși a doua casă se concentrează pe banii proveniți din munca proprie, este posibil să găsești un proiect sau să înveți ceva nou pe care să îl poți monetiza ulterior. Sau poate ai un talent pe care să îl valorifici. Citește aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Când oamenii aud că Jupiter intră în semnul lor, își imaginează că se vor îmbogăți, vor câștiga la loto, se vor căsători cu persoana ideală sau că vor avea o binecuvântare divină. Totuși, Jupiter are mai degrabă rolul de a te sprijini în momentele de criză, fiind în semnul tău. Astfel, dacă în a doua parte a anului te confrunți cu dificultăți legate de sănătate sau la locul de muncă, Jupiter va veni să te aline și să îți ușureze acele probleme. Citește aici previziunile complete pentru Gemeni

Rac/Ascendent în Rac

Pluto va reveni în Casa a șaptea între 2 septembrie și 20 noiembrie, loc unde a fost prezent din 2008 încoace. Această revenire poate aduce tensiuni în relațiile voastre, care vor suferi transformări profunde. Unii dintre voi ar putea decide să încheie o relație existentă, în timp ce alții ar putea simți că este momentul să înceapă o relație nouă. Însă toate aceste decizii vor depinde de procesul vostru personal de vindecare, deoarece Pluto se află în opoziție cu semnul și cu ascendentul vostru. Citește aici previziunile complete pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu

Saturn va retrograda în Casa a opta, deci apar preocupări legate de finanțe și de alte aspecte legate de resursele comune sau de împrumuturi. Această retrogradare poate să aducă dificultăți financiare și sentimente de prăpastie financiară, care te pot transforma în victimă. Saturn este și guvernator al Casei a șaptea, ceea ce înseamnă că discuțiile cu partenerul tău se pot concentra pe problemele financiare și pe gestionarea lor în comun. Citește aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vom discuta despre relații pragmatice, care se bazează pe un plan și un obiectiv solid. Îți vei da seama că timpul trece și că nu mai poți depinde doar de fluturașii din stomac; în schimb, vei pune accent pe relații liniștite, care să contribuie la construirea unei viitor comune. Chiar dacă aceste relații pot părea uneori plictisitoare, ele vor fi cele mai benefice pentru tine. Este important să iei în considerare acest aspect în căutarea ta pentru echilibru și stabilitate în relațiile tale. Citește aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Lilith intră în semnul tău pentru o perioadă de noua luni, un tranzit care poate fi foarte provocator și intens. Deși Lilith este asociată cu energii intense și neconvenționale, ea vine să ne provoace să ne depășim limitele și să îndrăznim mai mult în viață. Într-adevăr, acest lucru poate duce la conflicte și tensiuni în relațiile cu cei din jur, întrucât tu, ca nativ Balanță, valorizezi armonia, echilibrul și pacea. Va fi foarte interesant! Citește aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe plan emoțional, Saturn retrograd în Casa a cincea poate aduce o perioadă în care se simte o lipsă de iubire sau de satisfacție personală în relațiile romantice sau în activitățile recreative. Este posibil să simți o nevoie mai mare de responsabilitate și maturitate în relațiile tale personale, în detrimentul expresiei spontane și a bucuriei lăuntrice. Este important să fii conștient de aceste influențe și să gestionezi cu răbdare și pragmatism situațiile financiare și relaționale care pot apărea în această perioadă. Citește aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Până la finalul anului, Jupiter, planeta care te guvernează, va fi în Casa a șaptea. Această poziție aduce numeroase oportunități pentru cei singuri, dar și pentru cei care sunt deja într-o relație. Jupiter îi poate încuraja pe cei care simt că relațiile lor nu mai funcționează să ia decizii curajoase, să se desprindă de legăturile care nu mai sunt benefice și să înceapă o nouă etapă a vieții lor într-un mod mai împlinit și mai liber. Citește aici previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Între 29 iunie - 15 noiembrie, Saturn, planeta ta guvernatoare, va retrograda în Casa a treia, o poziție care îți este favorabilă. Această retrogradare va aduce schimbări în modul în care comunici și interacționezi cu cei din jurul tău. Vei deveni mai autentic și vei face pace cu emoțiile tale interioare. Vei observa o tendință de a fi mai blând și empatic în relațiile tale, întrucât Casa a treia este asociată cu comunicarea și interacțiunile apropiate. Această perioadă te va ajuta să devii mai tolerant și mai sensibil la nevoile celor din jurul tău. Citește aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Când Saturn este retrograd în Casa a doua, este important să îți recunoști și să îți accepți limitele financiare. Nu ar trebui să cheltui mai mult decât îți permiți pe un produs sau serviciu. Acest tranzit te învață să gestionezi mai responsabil resursele financiare și să apreciezi mai profund valoarea banilor. Poate că pentru unii nativi, acest aspect poate aduce și venituri mai mici sau provocări financiare temporare, dar nu va fi o situație de criză. Citește aici previziunile complete pentru Vărsător. 

Pești/Ascendent în Pești

Când Saturn retrogradează în semnul tău, vei experimenta o perioadă de maturizare și de confruntare cu responsabilitățile personale. Această maturizare poate veni uneori și sub forma unei presiuni sau a unei forțări de a înțelege mai profund lecțiile vieții. Se pune accentul pe sănătate. Dacă în trecut ai ignorat semnalele corpului sau nu ai acordat suficientă atenție sănătății tale, acum nu o mai poți face. Saturn are tendința de a aduce teste sau lecții dure, dar în același timp oferă oportunitatea de a corecta și de a îmbunătăți aceste aspecte ale vieții tale. Citește aici previziunile complete pentru Pești.

Citește și: Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel