Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Balanță în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Balanță/Ascendent în Balanță

În prima parte a anului, trebuie să ții cont de banii la comun, moșteniri, taxe, impozite și datorii.

Jupiter este în casa a 8-a până la final de mai, ceea ce înseamnă că îți aduce și oportunități financiare, dar și creșteri superficiale. Trebuie să ai grijă cu cine te asociezi, mai ales când e vorba de moșteniri și succesiune.

Documentația trebuie să fie bine realizată când vine vorba de taxe și impozite.

Cu Jupiter în casa a 8-a, o să îți găsești puterea interioară din cauza unor vești rele pe care ai putea să le auzi în jur.

Din a doua parte a anului, Jupiter se mută în casa a 9-a, iar lucrurile se vor îmbunătăți.

Saturn este în casa a 6-a, în mers direct până pe 26 iunie. Dacă ai schimbat locul de muncă în ultimul an, în sfârșit vei fi mai liniștit. Dacă la serviciul actual nu mai faci față, este nevoie să-l schimbi sau să vorbești cu un superior. Nu este necesar să te aglomerezi. Saturn îți arată că orice este forțat din punct de vedere profesional, te afectează.

Vezi și Independență pentru Gemeni, Săgetător. Situații complicate pentru Balanță, Vărsător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel