Independență pentru Gemeni, Săgetător. Situații complicate pentru Balanță, Vărsător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Previziuni astrologice. Care tranzit îi influențează pe nativi?

Din octombrie 2023, Lilith a intrat în Fecioară, unde va sta până pe 29 iunie 2024. După tranzitul prin Leu, care a expus numeroase personalități cu un grad ridicat de narcisism, iată că, acum, Lilith se aflî în semnul perfecțiunii. Ne vom duce obsesiv către ea pentru a fugi de haosul din viețile noastre. Lilith ne sperie, dar ne și atrage precum un magnet. Iar arhetipul Fecioarei este cel al algoritmului.

Este un tranzit care generează numeroase temeri. De ce? Pentru că Lilith, cunoscută și sub numele de Luna Neagră, a fost văzută ca o entitate înfricoșătoare, capabilă să inspire teamă și anxietate. Cei care aud de Lilith se pot confrunta cu emoții contradictorii. Așa cum indică și manifestările acestui punct, Lilith atrage în mod obsesiv, dar totodată și respinge.

În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre, partea inconștientă. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele. Cu alte cuvinte, ne putem detașa astfel încât să luăm cele mai îndrăznețe decizii posibile. Lilith este punctul în care Luna ajunge cel mai departe de Pământ. Acolo unde nu mai avem deloc emoții.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Lilith este în casa a 4-a, asociată cu familie și rădăcini. Pentru mulți nativi, acest tranzit poate însemna distanțarea de membrii familiei. Există posibilitatea să te desprinzi, să pleci de acasă și să aspiri la independență. Vei găsi curajul de a lua în sfârșit această decizie, dar este important să fii conștient că poate fi un proces dificil. De asemenea, pot apărea provocări în domeniul imobiliar. Lilith încurajează spiritul rebel, dar poate afecta echilibrul emoțional.

Citește și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Lilith este în casa a 10-a, responsabilă cu cariera și imaginea ta în societate. Vei resimți dorința crescută de independență, iar conversațiile cu superiorii pot deveni uneori tensionate. Totuși, Lilith poate fi de mare ajutor pentru cei dornici de schimbări radicale. Reconversia profesională este favorabilă și te poți implica în proiecte care depășesc limitele imaginației tale. Acest tranzit te scoate din zona ta de confort și îți arată potențialul pe care nici măcar nu l-ai fi visat vreodată.

Balanță/Ascendent în Balanță

Atenție la starea ta de sănătate, în primul rând. Lilith se află în tranzit prin casa a 12-a, asociată cu imaginația, creativitatea, poezia, jurnalele, subconștientul, secretele, misterele. Acest tranzit va testa atât sănătatea ta fizică, cât și cea mentală. Vei crede că poți face față tuturor provocărilor, dar Lilith vine să-ți arate că te înșeli. Fii atent la obiceiurile toxice și la prezența persoanelor nepotrivite în jurul tău. Este esențial să înveți să delegi și să oferi și altora oportunitatea de a acționa. În același timp, trecutul nu îți dă pace și vei fi tentat să te implici în situații ascunse și periculoase.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Lilith este în casa a 8-a, ceea ce îți aduce numeroase lecții semnificative. În această casă, se regăsesc moștenirile, veniturile din afaceri, împrumuturile, taxele, sexualitatea, intimitatea și fanteziile. Pot apărea situații de pierdere umană, blocaje în domeniul intimității sau chiar opusul acestora, însă Lilith te ajută să gestionezi aceste aspecte și să explorezi mai profund resursele celorlalți.

Ai văzut și Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel