Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Capricorn în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pe 21 ianuarie, Pluto iese din semnul tău, unde a fost din 2008 până în prezent, și intră în casa a 2-a, cea a banilor, dar încă nu vei simți efectele.

Ceea ce va trebui să faci în urma acestui tranzit este să te simți mai tânăr acum. Ar trebui să începi cu niște schimbări, cum ar fi mersul la sală sau schimbarea garderobei. Gândește-te la toate momentele dificile prin care ai trecut și de câte ori ai început de la capăt.

Cu Pluto ieșit din semnul tău, vei avea mai multă libertate și putere în exterior. Vei ști cine ești.

Până la sfârșitul lui mai, Jupiter stă în casa a 5-a, asociată cu iubirea, copiii și creativitatea. Acest tranzit îți va fi benefic. Saturn este în casa a 3-a în mers direct.

În prima parte a anului 2024, vei fi favorizat cel mai mult. Indiferent de vârsta pe care o ai, s-ar putea să te simți mai tânăr și mai împrospătat.

Poți alege drept laitmotiv: primăvara. Analizează ce înseamnă acest anotimp pentru tine. În toate planurile, vei observa această schimbare.

Ai nevoie să-ți permiți să te distrezi mai mult. Dacă ai un copil, joacă-te cu el dacă este mic, iar dacă este mare, petreceți timp de calitate împreună.

Tot ceea ce vrei să faci, acesta este anul în care ar trebui să nu ai rețineri. Nu lăsa timpul să treacă. Vei rămâne cu multe amintiri frumoase, în special în ceea ce privește acțiunile care te privesc direct.

Citește și Jupiter direct în Taur până pe 26 mai. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel