Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Fecioară în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn a intrat în casa a 7-a și este în mers direct până pe 21 iunie. Trebuie să te concentrezi pe relații.

În prima parte a anului, cu Jupiter în casa a 9-a, este prielnic să călătorești și să studiezi.

Saturn în casa a 7-a îți aduce parteneri care vor fi precum oglinda ta. Mulți dintre voi o să fiți surprinși de faptul că nu vă mai alegeți partenerii după aceleași criterii ca și până acum. O să căutați conexiuni mai așezate, liniștite, serioase și cu compatibilitate. Acest aspect este valabil pentru cei care își fac relație sau care abia descoperă una.

Pentru cei care sunt deja într-o relație, este necesar să ai grijă atât de sănătatea ta, cât și a partenerului. Saturn mai aduce și astfel de probleme, iar pe tine te maturizează. Te obligă să preiei anumite responsabilități și situații.

Prima jumătate a anului te sprijină să te bucuri de călătorii, educație și de obiective. Dacă ai situații legale de care trebuie să te ocupi, ești foarte bine susținut.

În aprilie, ai putea decide să pleci sau să te întorci în țară.

Până la finalul lui iunie, ai șanse să așezi situațiile și în plan relațional.

Citește și Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel