Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Gemeni în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până pe 29 iunie, îl ai pe Saturn în mers direct în casa a 10-a. Ți-a adus foarte multă maturizare, atât în plan personal, cât și profesional.

Jupiter este în casa a 12-a până la finalul lui mai. Te obligă să ai grijă de sănătatea ta și a celorlalți. Probabil că ți se pare că ești departe de lumea în care trăiești și că faci eforturi fără rezultat. Partea psihologică îți creează multe probleme.

Din 2 până la 25 aprilie, Mercur, guvernatorul tău, retrogradează în casa a 11-a. Va fi necesar să realizezi că viața ta depinde și de oamenii cu care mergi înainte. Aceștia pot fi prieteni, colegi sau rude. Persoanele din jur te vor supăra, te vor dezamăgi și nu se vor ține de promisiuni. Legăturile care nu îți sunt benefice trebuie rupte. Faptul că va trebui să renunți la niște oameni te va determina să schimbi direcția în care ai decis să te îndrepți.

Din punctul de vedere al astrologului, prima parte a anului nu îți este prielnică. Aduce multă muncă, responsabilitate și grijă pentru sănătate. Ideea de a face curățenie în viața ta îți este benefică.

Ideal ar fi să accepți că toți avem defecte. Mai ales dacă vrei să intri într-o relație, nu gândi că toate sunt toxice. Nu trebuie să te iei doar după fragmentele de informații pe care le ai, ci să vezi singur cum va fi.

Citește și Conjuncția istorică Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie: Rezistența la schimbare asigură eșecul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel