Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Pești în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Pești/Ascendent în Pești

Vei fi unul dintre protagoniștii acestui an. Saturn este în continuare în semnul tău, iar până pe 29 iunie va fi în mers direct.

Saturn îi îmbătrânește pe cei mai tineri și îi întinerește pe cei mai în vârstă. Acest aspect pleacă de la sănătate. Trebuie să te îngrijești cu atenție în acest plan. Totodată, te maturizează foarte mult. Îți induce idei și planuri foarte serioase.

În perioada în care Saturn este în mers direct, te ajută, deoarece va sta în Pești oricum până în 2026.

Pe 21 aprilie, va avea loc conjuncția dintre Jupiter, guvernatorul tău, și Uranus, în casa a 3-a. Orice plan îți faci până în această perioadă se va schimba. Astrologul îți recomandă să fii deschis și să consideri că poți ajunge foarte sus, dar să nu planifici de pe acum ceea ce ai de făcut. În jurul lunii aprilie, ceva se va schimba și vei pierde tot ce ai obținut prin acțiuni. Creează un obiectiv, dar nu considera că pașii pe care îi faci acum rămân la fel. Nu te supăra dacă viața se schimbă, acesta este cursul ei normal.

În acest an, Neptun va intra în ultimul grad în semnul tău. Ar putea să-ți aducă revelații legate de evenimentele petrecute în viața ta, începând din 2008 până în prezent. Inițial vei fi confuz, după care vei căpăta claritate. Pentru cei născuți în ultimele zile de Pești, va aduce schimbări inimaginabile.

Citește și Astrologii internaționali despre Pluto în Vărsător, de pe 21 ianuarie: ”Societatea va părea înarmată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel