Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii Taur în prima jumătate a anului 2024! Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete.

Dacă este să ne luăm doar după un criteriu, și anume tranzitul lui Jupiter, putem spune că 2024 se împarte în două. Până pe 26 mai, Jupiter tranzitează Taurul, iar după această dată intră în Gemeni. În prima jumătate a anului avem parte de un sextil între Jupiter și Saturn, iar din iunie de un careu între cele două. Deci vom experimenta două tipuri de energii.

Simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Taur/Ascendent în Taur

Trebuie să înțelegi că unele lucruri sunt exagerate superficial. Dacă ai obținut succesul într-o anumită sferă, nu te aștepta să dureze o viață. În cazul în care blufezi și crezi că totul îți va merge bine, este posibil să întâmpini niște probleme.

Cu Jupiter în semnul tău până la finalul lui mai, astrologul îți recomandă să fii foarte umil și cu picioarele pe pământ. Pe 21 aprilie, Jupiter se va întâlni cu Uranus, iar pentru mulți s-ar putea să fie lovitura destul de puternică. Așteaptă-te la schimbări. Este posibil să existe o luptă în a opune rezistență schimbării. Dacă nu faci pașii necesari, vei rămâne pe loc pentru mult timp.

Ai grijă de sănătate, deoarece orice problemă apare până la finalul lui mai nu este întâmplătoare. Când întâmpini dificultăți în planul sănătății, trebuie să-ți dai seama că viața se schimbă.

De pe 29 aprilie până pe 23 mai, Venus intră în semnul tău, unde se întâlnește cu Jupiter. Indiferent de vârstă și educație, ar fi util să înveți ceva până la finalul lunii mai. Lui Jupiter îi plac oamenii care călătoresc, citesc și vor să-și extindă orizonturile. Dacă te conformezi în această zonă, vei vedea beneficii și în plan financiar din iunie.

Citește și Pluto în Vărsător din 21 ianuarie. Astrologul Daniela Simulescu: ”Aduce anarhie!” - VIDEO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel