Previziuni astrologice. Zodia care are nevoie de prospețime

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 11 ianuarie avem prima Lună Nouă din 2024, în semnul Capricornului. Acest eveniment este cel mai bun moment pentru a ne pune rezoluțiile, pentru a face lista cu dorințe pentru 2024, pentru a crea un vision board. Capricornul vrea să gândim pe termen lung și într-un mod pragmatic. Și cum Luna Nouă va fi acompaniată de Marte și Pluto, putem spune că astrele ne oferă rezistența și puterea necesară să ne ținem de obiective. 

Iată previziunile zilei pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a 10-a, cea a statului și a carierei. De astăzi, gândește-te foarte serios unde vrei să fii la finalul anului 2024 (cu ce funcție, în ce loc și cu ce informații în plus).

Taur/Ascendent în Taur

O Lună Nouă în casa a 9-a. Gândește-te sau planifică unde vrei să călătorești anul acesta. De asemenea, ia în calcul ce mai vrei să înveți. Din acest punct de vedere, este un an foarte important pentru tine.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa a 8-a. Această casă are mai multe componente, dar pe tine astăzi te privește doar cea de siguranță financiară. Este cazul să scapi de datorii, să-ți plătești ratele, creditele și să pui bani deoparte. Ai nevoie de economii.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă se petrece în casa a 10-a, cea a relațiilor și parteneriatelor. Dacă ești singur, gândește-te serios ce nevoi ai tu de la un om și cum poți face să-l găsești în 2024. O Lună Nouă, în semnul Capricornului, în casa 7-a îți spune să nu cobori standardele și să accepți cine ești tu. Pentru cine este într-o relație, este o perioadă în care să stai cu partenerul de vorbă și să vă stabiliți planurile pentru acest an.

Balanță/Ascendent în Balanță

Poate îți dorești o casă nouă anul acesta. Fie că vrei să cumperi sau să te muți, este momentul să începi planificarea acestor dorințe. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru noutate. Mănâncă sau bea ceva diferit, mergi la o schimbare de înfățișare sau îndreaptă-te către o sesiune de cumpărături. Ai nevoie de prospețime în viața ta și deja știi unde trebuie să o cauți.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă se petrece în casa a 11-a, cea a planurilor. Ai nevoie să-ți alegi câteva planuri și obiective, dar nu multe. Începe să lucrezi la ele. Nu exagera și nu face mai multe promisiuni decât poți duce.

Citește și Astrologii internaționali despre trigonul dintre Marte și Jupiter: ” Nu gândi prea mult. Acționează”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel