Previziuni astrologice. Zodia care o să vadă jumătatea plină a paharului

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Pe 18 decembrie, avem un trigon între Mercur din Capricorn și Jupiter din Taur, ambele retrograde. Un asemenea aspect ne ajută să avem un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, putem spune că astrele ne recomandă să împăcăm optimismul cu pragmatismul atunci când este vorba de strategii financiare. 

Iată previziunile zilei pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Aspectul de astăzi e foarte bun pentru negocieri pe plan profesional și financiar deoarece ai șansa să obții mai mult decât ți-ai imaginat. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Aspectul de astăzi este favorabil pentru ați reface bugetul de sărbători. O să îți dai seama pe cine te poți baza sau nu pentru pregătiri. 

Rac/Ascendent în Rac

Un aspect foarte bun din punct de vedere relațional. Astăzi te vei înțelege foarte bine cu partenerul în împărțirea sarcinilor. Puteți comunica și din priviri.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ocupă-te de activități care te încântă și care te fac optimist. Gândește-te cum poți împodobi bradul, ce rețetă să mai gătești sau la persoanele dragi care te vor vizita de sărbători. Încearcă să îi faci fericiți pe cei din jurul tău ca să te simți și tu la fel.

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur este în casa a 4-a ceea ce înseamnă că ai nevoie de conexiune cu familia. Dacă tot anul i-ai ignorat pe cei dragi, încearcă să faci tot posibilul ca de astăzi să comunici mai mult cu ei. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești tot timpul pe telefon sau laptop, vorbești, te plimbi, faci comisioane și tot felul de servicii oamenilor dragi. Nu stai locului, iar asta îți provoacă plăcere. Te gândești doar la jumătatea plină a paharului și o să vezi că lucrurile evoluează într-o altă direcție.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur este retrograd în semnul tău și face trigon cu Jupiter din casa a 5-a. Astăzi ți-ar prinde bine să fii bun, un fel de Moș Crăciun.  Nu trebuie neapărat să le oferi cadouri oamenior din jur, ci să cauți modalități de a le ridica moralul. 

Pești/Ascendent în Pești

Astăzi este un aspect nemaipomenit pentru a te ocupa de activități cu partenerul. Poți face diferite activități alături de acesta. Dacă ești singur, înconjoară-te de prieteni.  

Citește și Tranzitul lui Mercur retrograd în Capricorn. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel