Previziuni astrologice. Zodia care rezolvă problemele ca prin magie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

 

Vineri, 12 ianuarie, Marte din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur! Unul dintre cele mai bune aspecte pentru a trece la acțiune și pentru a găsi resursele necesare înfăptuirii planurilor noastre. Poate fi o zi bună pentru a te hotărî să te apuci de sport. Sau poate pentru a munci cu drag și spor. Sau pentru a intra într-o competiție. Fiind vorba de un trigon pe semne de pământ, am putea spune că pragmatismul va fi cheia succesului. 

Iată previziunile zilei pentru zodii!

Leu/Ascendent în Leu

Din punctul de vedere al rutinei, pentru tine această perioadă este foarte importantă. La locul de muncă, nu aștepta ca superiorii să te învețe cum să-ți organizezi programul, ci încearcă să faci ceva benefic pentru tine și să preiei inițiativa de a face lucruri. De asemenea, stabilește dinainte ceea ce poți face și ce nu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este o zi foarte bună pentru romantism, creativitate, pasiune, dar și pentru activitățile alături de copil. Dacă astăzi nu este posibil, planifică pentru weekend câteva momente frumoase.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, face astăzi un aspect foarte bun cu Jupiter din casa a 7-a. Care trebuie să fie planul tău pentru această zi? Vorbește cât mai mult cu partenerul, provoacă-l și stimulează-l mental. Încearcă să fii glumeț, ironic și joacă-te cu vorbele, care azi te vor apropia diferit de persoana iubită. Poți adăuga și puțină competivitate. Dacă faci aceste lucruri, s-ar putea să rezolvi niște proiecte importante alături de partener.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ziua de astăzi este nemaipomenită pentru discuțiile la serviciu. Vorbește cu colegii, caută soluții și propune idei noi. Tot astăzi, cel mai bine ar fi să ai mai mult curaj în dezbateri.  Dacă ai o deliberare în cursul zilei de azi, îndrăznește. Cu cât te lauzi mai mult și te pui în valoare, vei avea mai multe de câștigat.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Știi ce trebuie să faci astăzi? Acționează din umbră! Rezolvă ca prin magie anumite probleme, nu trebuie să știe nimeni că tu ai fost cel care a reușit. Nici nu o să fie nevoie să fii menționat. Vei fi liniștit de faptul că totul s-a rezolvat. Tot azi, ocupă-te de sănătate, mai ales de problemele mai vechi și serioase.

Citește și Astrologii internaționali despre trigonul dintre Marte și Jupiter: ” Nu gândi prea mult. Acționează”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel