Previziuni astrologice. Zodiile care întâmpină dificultăți în relație

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Începutul retrogradării lui Mercur în Capricorn, cel mai important eveniment al săptămânii, aduce provocări legate de organizare și structură în luna decembrie. Această perioadă sugerează precauție în luarea deciziilor importante sau stabilirea unor planuri noi, deoarece proiecte din trecut revin și trebuie gestionate fără amânare. Arhetipul Capricornului, axat pe autoritate, gestionarea timpului și disciplină, aduce discuții cu superiorii și vești care pot să nu se desfășoare conform așteptărilor, în special pentru cei implicați în aspecte profesionale.

Ne apropiem la sfârșitul săptămânii de un careu Soare-Neptun, ceea ce va aduce momente de confuzie. Dacă observați că lucrurile se desfășoară mai lent, poate fi necesar să acordați mai mult timp situației respective.

Astrologul recomandă ca zilele acestea să nu alegeți scurtăturile pe plan juridic, legal și nici să vă implicați în situații din care puteți pierde, mai mult decât o să câștigați.

Te-ar putea interesa și Tranzitul lui Mercur retrograd în Capricorn. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent.

Iată previziunile zilei pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

În aceste zile, trebuie să ai mare grijă la călătoriile pe care le faci, dar și la demersurile tehnologice. Ți se pot strica unele produse electrocasnice sau laptopul, telefonul.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Aspectul care urmează, te-ar putea afecta pe plan personal. Dacă situația de acasă nu-ți mai place, s-ar putea să-ți deschizi inima către cineva care nu merită. Fuga nu este rezolvarea. Pentru cine este singur, nu te implica într-o relație până nu cunoști foarte bine cealaltă persoană.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Câteodată, partenerul nu trebuie să se implice în familia ta. Nu este necesar să te influențeze cu privire la aceștia. Trebuie să înveți să fii precum un stâlp între familie și partener.

Balanță/Ascendent în Balanță

Vorbești și debitezi foarte mult, dar doar atât. Fapte nu faci deloc. Totuși, această nebunie mentală te ajută să fii mai flexibil. Astrologul îți recomandă să nu faci promisiuni.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ești foarte ușor de manipulat pe plan financiar. Există variantele în care dai de la tine foarte ușor, vrei să impresionezi sau dacă cumperi ceva, vei alege varianta cea mai rea.

Pești/Ascendent în Pești

Partenerul are multe planuri, dar tu simți nevoia să-l mai ponderezi. Trebuie să găsești modalitatea prin care să-l convingi să mai aștepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel