PREVIZIUNI Noul An Chinezesc pentru nativii ȘOBOLAN. Te bucuri de succes și câștiguri

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Pixabay.com
Pixabay.com

Anul Dragonului de Lemn promite un amestec de oportunități și provocări. Iată care sunt previziunile pentru nativii Șobolan!

În data de 10 februarie, începe Anul Nou Chinezesc, care marchează tranziția de la Anul Iepurelui de Apă la Anul Dragonului de Lemn. Această sărbătoare semnifică sfârșitul iernii și debutul primăverii. Tradițional, ceremoniile au loc începând cu Ajunul Anului Nou Chinezesc și se încheie odată cu Festivalul Luminilor, care are loc în cea de-a 15-a zi a anului. Anul 2024 este desemnat ca Anul Dragonului de Lemn.

Anul Dragonului de Lemn reprezintă un eveniment astrologic rar și benefic, care are loc o dată la 60 de ani. Această perioadă este asociată cu schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități lumii.

Șobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Șobolanul simbolizează înțelepciunea. Persoanele născute în anul Șobolanului sunt caracterizate de inteligență, farmec, rapiditate mentală, practicitate, ambiție și abilitatea de a economisi, precum și de implicare în activități sociale. Cu toate acestea, pot avea tendința de a fi timizi, încăpățânați, vorbăreți, lacomi, vicleni și prea interesați de putere, iar uneori se angajează în bârfe. Șobolanii sunt recunoscuți pentru dexteritatea lor și capacitatea lor creativă, fiind oameni de afaceri de succes. În ciuda caracterului lor prietenos, pot fi și critici față de ceilalți.

Astrologul Nicoleta Ghiriș a precizat într-un video pe canalul său de Tik Tok, ce pregătește anul pentru fiecare nativ.

Horoscop chinezesc FEBRUARIE 2024. Previziuni pentru toate semnele din zodiac

Iată previziunile pentru nativii Șobolan!

Vei avea o energie înconjurată de multiple câștiguri. Cu toate acestea, pe tot parcursul anului, trebuie să fii cu mare bagăre de seamă la zona membrelor superioare și inferioare.

Mai mult decât atât, fii atent când te confrunți cu gânduri create de emoțiile negative. Trebuie să gestionezi și agresivitatea. Astrologul Nicoleta Ghiriș recomandă să eviți comportamentele ofensatoare și nepoliticoase, altfel îți va fi afectată energia banilor și a oportunităților. 

Alt sfat pentru tine este să mănânci mai sănătos și să oferi o mai mare atenție îngrijirii personale.

Ar trebui să fii deschis către oamenii care oferă sprijin și sfaturi. La locul de muncă, relațiile cu șefii și colegii sunt în general stabile. 

Concentrează-te mai mult pe zona familială. Este un an în care te poți bucura de succes deoarece norocul este de partea ta. Ai putea chiar să ai oportunitatea de a străluci și de a câștiga admirație, pe merit.

Citește și Anul Nou Chinezesc. Când se sărbătorește și ce poți face pentru prosperitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel