Previziuni pentru: Rac, Scorpion, Pești. Semnele de APĂ în sezonul LEULUI, „cariera pe primul loc”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu vine cu previziuni pentru sezonul LEULUI care va aduce energia acestui semn guvernat de Soare în viața noastră. Cum anume vor beneficia semnele de APĂ (Rac, Scorpion și Pești) de acest tranzit, vedeți mai jos. 

Previziuni pentru semnele de APĂ în sezonul LEULUI:

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele se duce în casa a 2-a, așadar se luminează camera banilor, a resurselor, a anumitor cheltuieli pe care nu mai aveți cum să le evitați. Așadar, este cazul să fiți mult mai atenți la cheltuieli, la costuri, dar fără să dramatizați sau să victimizați.

Cel mai bine ar fi să acționați, nu doar să vă plângeți, ci să vă gândiți cum anume să obțineți mai mulți bani, de unde să scoateți alte resurse. Nu începeți cu discuțiile despre pensii, salarii. Puteți folosi energia Leilor în direcția competiției, dar nu într-un mod în care să dramatizați, ci într-unul care să vă folosească pe viitor.

Totodată, e o perioadă bună să fiți și generoși, să oferiți, dar și să primiți ce vă oferă ceilalți, nu spuneți că nu aveți nevoie de nimic de la nimeni, nu este o tactică bună. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele se duce în casa a 10-a și luminează zona serviciului. S-ar putea să vă găsiți în postura de a vă gândi obsesiv la cariera voastră, la ce anume puteți face acolo ca să fiți văzuți. Așadar, cariera va fi pe primul loc, vă veți gândi unde și ce anume puteți schimba, unde puteți fi lăudat, cum puteți face să obțineți un proiect râvnit.

Aveți nevoie, pe de altă parte, nu doar de de validarea părinților, ci și de a partenerului. Scorpionii vor căuta la partener să le dea o direcție, să îi ajute cu niște sfaturi.

Astrologul Daniela Simulescu spune că „veți căuta permanent laude, aprecieri. Aveți nevoie să fiți în centrul atenției”. 

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele va tranzita casa a 6-a, timp de o lună veți fi foarte îngrijorați dacă schimbați locul de muncă, o să vă stresați mai mult decât e cazul, faceți din țânțar armăsar. Cariera pur și simplu vă face să nu vă puteți gândi la altceva.

Pe de altă parte, trebuie să înțelegeți că aveți nevoie să vă placă cu adevărat ceea ce faceți. Aveți nevoie să vă schimbați rutina, obiceiurile de viață, să vedeți ce anume puteți îmbunătăți la propria persoană.

Este o perioadă excelentă să vă apucați de sport, să țineți dietă, să vedeți cum să scăpați de un obicei toxic. Aveți grijă la sănătate și nu uitați să  faceți lucruri mici pentru propria persoană în fiecare zi. 

Detalii generale despre sezonul Leului

Sezonul Leului se petrece în perioada 22 iulie și 23 august și ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Leului, guvernați de Soare. Soarele este cel care ne dă nucleul personalității, este cel care ne oferă structura, coloana pe care vom construi. Pe de altă parte, Soarele este cel căruia îi datorăm viața, este  un simbol pentru energie și sănătate. Intrarea Soarelui într-un semn face ca energia acelui semn să fie emanată și resimțită de toate zodiile, luminând în special câte un sector din viața noastră. 

Pe 22 iulie începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu, de bucuriile noastre. Momentul în care Soarele intră în Leu și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră înseamnă că, pe de o parte îi sărbătorim pe Lei, pe de altă parte, ne bucurăm de influența acestui semn zodiacal.

De data aceasta Soarele are „dublu efect” spune astrologul Daniela Simulescu. Mai întâi ne atrage atenția, ne face să consumăm mai multă energie, iar apoi ne și orbește puțin în acea direcție. Soarele își dorește să ardem.

Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. 

Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Pentru majoritatea e un semn de bucurie, energia Leului dansează, cântă, e artistică, e dramatică, atrage atenția și se bucură cu suflet de copil. Așa că sfatul astrologului pentru toate zodiile este să se bucure de distracție cât de mult pot deoarece apoi va începe sezonul Fecioarei, adică ne întoarcem la muncă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel