Prima poză cu Lilibet, văzută accidental în timpul unei convorbiri pe Zoom

Stella Soare | Dată: 06 aug, 19:00 | Categorie: Monden

În prima ei apariție după nașterea lui Lilibet în iunie, Meghan Markle a lansat un videoclip hilar cu actrița Melissa McCarthy pentru a-și marca ziua de și pentru a strânge bani pentru femeile care au nevoie din cauza pandemiei. Videoclipul, deși este adorabil chiar și la prima vedere, devine mult mai drăguț atunci când privești foarte, foarte atent.

Într-un cadru extrem de scurt luat din spatele lui Meghan, în timpul apelului pe zoom cu McCarthy, se văd trei fotografii. Fotografia din mijloc pare să arate noul bebeluș Lilibet fiind ținut cu tandrețe și sărutat pe frunte de tatăl ei, prințul Harry. Aceasta este prima imagine a lui.

Există, de asemenea, o fotografie mai mare a micuțului Archie în care se vede chica de păr roșcat al băiețelului.

Videoclipul oferă și mai multe informații despre viața pe care o duc cei doi duci de Sussex în conacul lor din Montecito. Adorabilul lor câine poate fi văzut înfășurat pe un pat de pluș în spatele lui Markle, în timp ce Harry apare scurt spre sfârșitul clipului.

Videoclipul a fost distribuit în timp ce Meghan își sărbătorește împlinirea a 40 de ani, iar pentru această etapă a lansat inițiativa 40x40 pentru a îndemna 40 de persoane să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a îndruma femeile care încearcă să se întoarcă la muncă în urma pandemie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?