Principalele afecțiuni la care este predispusă fiecare zodie. Ce merită să știm?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

La ce boli ești predispus în funcție de semnul tău zodiacal?

Acest articol nu cuprinde sfaturi medicale avizate, ci sunt simple informații sau recomandări generale. Va rugăm să consultați un medic înainte de a folosi orice tratament.

În astrologie, fiecare planetă și zodie se află în corespondență cu o anumită parte a corpului uman. Se poate porni de la data nașterii, pentru a se determina predispozițiile unei persoane pentru anumite afecțiuni. Totodată, se pot creiona și  tratamente sau remedii la problemele de sănătate apărute.

Astrologia medicală, numită iatromatematică, nu are șanse să primească aprobarea Asociației Medicale Americane, însă, potrivit unui sondaj Harris din 2013, 29% dintre americani cred în astrologie. Și mulți dintre ei se uită la stele și la modelele lunare pentru îndrumare în dragoste, muncă și sănătate.

Ce boli riști în funcție de zodie?

Berbec

Berbecii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt impulsivi și încăpățânați. Deși aceste calități pot fi pozitive, ele pot duce și la probleme de sănătate. 

Sunt mai predispuși să sufere de stres și anxietate decât alte semne, precum și de dureri de cap și migrene. De asemenea, sunt predispuși la răniri din cauza naturii lor impulsive.

La ce păcat ești cel mai predispus în funcție de zodie?

Taur

În timp ce sunt de obicei oameni sănătoși, există unele probleme de sănătate la care taurii sunt mai predispuși decât alte semne zodiacale.

Acestea includ probleme de sănătate fizică, cum ar fi durerile de spate și durerile de cap, precum și cele legate de gât și gură.

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt vorbăreți și mereu în mișcare, ceea ce le poate stresa sistemul nervos.

De asemenea, sunt predispuși la răceli și probleme respiratorii. Pot avea tendința de a sări peste mese sau de a mânca pe fugă.

Ce aromă de îngheţată ţi se potriveşte, în funcţie de zodie?

Rac

Racii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor, ceea ce îi poate face susceptibili la stres și anxietate. Problemele de sănătate comune pentru ei includ probleme digestive, dureri de cap și oboseală.

Leu

Leii sunt predispuși la probleme cardiace. Este posibil să aibă tensiune arterială ridicată sau să sufere de o problemă legată de inimă.

Trebuie să aibă grijă de inima lor și să își supravegheze nivelul colesterolului.

Fecioară

Deși sunt în general sănătoși, cei născuți în zodia Fecioară au unele probleme de sănătate la care sunt mai predispuși decât alții.

O problemă comună este indigestia. Au tendința de a se îngrijora foarte mult, ceea ce poate duce la probleme cu stomacul.

Deseori devin tensionați și stresați, ceea ce poate duce la dureri de cap.

Ai în vedere și: Zodiile și bijuteriile. Cum alegi cerceii în funcție de semnul zodiacal?

Balanță

Balanțele adoră diferite bucătării alimentare și sunt cunoscuți pentru pofta lor de dulce.

Pot avea dificultăți în a spune "nu" atunci când ar trebui, ceea ce duce la comportamente nesănătoase de mulțumire a oamenilor.

Sunt predispuși la probleme ale pielii, cum ar fi acneea, erupțiile cutanate și alte iritații ale pielii.

Citește continuarea zodiilor pe DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel