Zodiile și bijuteriile. Cum alegi cerceii în funcție de semnul zodiacal?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
pexels.com
pexels.com

Vrei să cauți cerceii ideali pentru zodia ta? Avem câteva sugestii!

Simbolurile și pietrele norocoase pentru fiecare zodie te pot ajuta!

Berbec

Nativii Berbec sunt ambițioși, curajoși. Așa că au nevoie de cercei care să le reprezinte stilul îndrăzneț. Poți alege bijuterii inedite, care să corespundă acestui semn de foc. Ți se potrivesc cerceii din aur sau argint cu pietre roșii, precum rubinul sau cerceii cu piatră verde, din smarald. Și cerceii cu pietre sau diamante galbene se potrivesc acestor nativi.

Taur

Cum sunt femeile Taur? Hotărâte sau încăpățânate. Le plac luxul și bijuteriile elegante, așa că, indiferent dacă poartă cercei mici sau modele lungi, au nevoie de accesorii opulente. Piatra ideală pentru Taur este smaraldul. Chiar dacă aspectul cerceilor poate fi minimalist, ai nevoie de bijuterii luxoase.

Gemeni

Nativele din zodia Gemeni sunt sociabile. Au mereu zâmbetul pe buze, deci merită cercei care să le reprezinte personalitatea. Pot pune accent pe modelele care atrag atenția, fie că le plac cerceii care se remarcă prin dimensiune, formă sau culoare. 

Pot să poarte cercei colorați sau bijuterii monocrome, în forme inedite. Poți să eviți cerceii mici, ci alege modelele cu safir, ametist sau topaz galben.

Rac

Femeile Rac sunt loiale și sensibile. De regulă, le plac cerceii care nu se demodează niciodată. Un exemplu elocvent ar fi cerceii cu perle, mai ales că vorbim despre o zodie de apă. Poți opta și pentru cercei din argint sau aur alb, în modele simple.

Leu

Nativele zodiei Leu sunt încrezătoare în forțele proprii și puternice. Își doresc să iasă în evidență, așa că pot fi puse în valoare de cerceii rotunzi, mari sau de modele cu turcoaz și smarald. Dacă vor să fie remarcate în mulțime, pot să cumpere și cercei vintage.

Fecioară

Putem spune că Fecioarele au o piatră norocoasă, reprezentată de safir. Ai putea să cumperi cercei cu safir, indiferent de modelul care îți face cu ochiul. Îți vin de minune și cerceii vintage, cu safir albastru, dar și modele mai simple, clasice, care se închid cu șurub. Dacă îți plac, alege și cercei din aur galben.

Balanță

Balanțele apreciază estetica și sunt pasionate de frumos, dar și de bijuterii. Pot alege cercei cu diamante albe, indiferent dacă au nevoie de modele clasice sau opulente. Totodată, Balanțele pot fi puse în valoare de cerceii strălucitori din argint. 

Scorpion

Cum sunt femeile din zodia Scorpion? Emană mister, sunt interesante. De obicei, nu se feresc să aleagă cercei îndrăzneți. Pot opta pentru cercei cu perle, cercei cu onix sau modele cu diamante negre. Ești o persoană neînfricată și poți arăta asta inclusiv prin alegerea bijuteriilor care îți completează o ținută.

Săgetător

Femeile care aparțin acestui semn solar sunt spontane, iubitoare de distracție și sociabile. Așa că pot opta pentru cerceii strălucitori. Li se potrivește cuarțul roz sau granatul. Alege aceste modele in nuanțele preferate sau cercei cu rubine ori diamante.

Capricorn

Capricornii sunt ambițioși și serioși. Au nevoie de cercei simpli, dar speciali, care îi reprezintă. Pot cumpăra cercei rotunzi, din argint sau aur. Le vin bine și cerceii cu onix, opal sau rubin, de care nu ar trebui să stea deoparte, fie că îi caracterizează un stil elegant și sobru sau un stil casual. Vor ieși imediat în evidență cu aceste modele.

Vărsător

Femeilor din această zodie le trebuie cercei care să le exprime personalitatea excentrică și spiritul liber. Dacă te-ai născut în această zodie, ești nonconformistă și plină de viață. Pune accent pe cerceii cu safir sau ametist, dar și pe cei cu diamante, în nuanța preferată.

Cert este că ai nevoie de cercei care nu seamănă cu modelele pe care le vezi în jur.

Pești

Nu în ultimul rând, nativele din acest semn de apă sunt romantice, sensibile și atente la sentimentele celor din jurul lor. Sunt pline de farmec și au nevoie de cercei cu ametist sau cu pietre roz. Fiindcă sunt semn de apă, pot să poarte și cercei în nuanțe de albastru marin sau de verde smarald.

Îți recomandăm să citești și: Ce ar fi indicat să mănânci în funcție de zodia ta. Alimente recomandate pentru fiecare Zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel