Prinţul William şi Kate au dat publicităţii o fotografie a fiicei lor, Charlotte, care a împlinit 9 ani

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Actualitate
Sursa foto: Instagram @princeandprincessofwales
Sursa foto: Instagram @princeandprincessofwales

Iată cum arată prințesa Charlotte la vârsta de 9 ani și ce ne spune astrograma micuței despre ea!

Prinţul William şi soţia sa, Kate, au dat publicităţii joi o imagine a fiicei lor, Charlotte, pentru a marca cea de-a 9-a aniversare a prinţesei, transmite Reuters.

În fotografia realizată recent de către mama sa, Charlotte, prinţesă de Wales, cel de-al doilea copil al prinţului William şi al lui Kate, zâmbeşte fericită din grădina reşedinţei familiei sale din Windsor.

'La mulţi ani, prinţesa Charlotte! Vă mulţumim pentru toate mesajele de felicitare pe care le-am primit azi' este mesajul care însoţeşte fotografia publicată pe contul de X al cuplului princiar.

A devenit tradiţie pentru Palatul Kensington de a publica fotografii realizate de Kate, care este pasionată de fotografie, pentru a marca zilele de naştere şi alte ocazii festive.

Prinţesa Kate şi-a cerut însă scuze în luna martie, după difuzarea unei fotografii în care apare alături de copiii săi cu ocazia Zilei Mamei şi pe care marile agenţii de presă au decis să o retragă de la publicare pe motiv că fusese editată.

La puţin timp după acest moment controversat, prinţesa Kate a anunţat că suferă de cancer.

Sursa: AGERPRES/(AS - editor: Codruţ Bălu)

Ce ne spune astrologul Daniela Simulescu despre astrograma prințesei Charlotte?

Prințesa Charlotte s-a născut pe 2 mai 2015, în Londra. În astrograma micuței întâlnim o triplă conjuncție Soare-Mercur-Marte în semnul Taurului, ceea ce îi va aduce stabilitate și dorința de a continua tradițiile regale. Luna din Balanță îi va oferi adevărate calități de diplomat, dar și un simț estetic pronunțat. Dar prezența lui Uranus lângă Nodul Sud va fi cea care îi va aduce lui Charlotte un strop de nonconformism, necesar pentru viitorul Casei Regale.

România se situează pe ultimele locuri în UE la vânzările online de cărți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel