Probleme pentru Gemeni, Săgetător, Balanță și Berbec. A doua șansă pentru Taur, Scorpion și Leu. După 23 mai

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Mercur retrograd. 

Mercur și-a început a doua retrogradare din 2022 pe 10 mai, în semnul Gemenilor. Luni, 23 mai, se va întoarce în semnul Taurului, unde va sta până pe 13 iunie. Cum retrogradarea a început într-un semn de aer și se termină într-unul de pământ, multe dintre ideile noastre vor dispărea. Timpul va fi mai necruțător. Ne vom da seama că nu le putem face pe toate sau că trebuie să prioritizăm. 

Stres, blocaje, amânări și vorbe goale. MERCUR RETROGRAD între 10 mai și 3 iunie. O retrogradare „cu cântec”

Această schimbare de semne se va resimți pentru fiecare pentru că vom muta atenția de pe ceva mai superficial pe ceva mult mai serios. Și de obicei, asta presupune un stres suplimentar și destule blocaje. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Mercur se întoarce din casa a 3-a în casa a 2-a. Nu ai fost atent la venituri și cheltuieli. Te-ai împrăștiat în multe direcții și nu le poți susține. Nu poți cheltui ce nu ai. Ai nevoie de o reevaluare în ceea ce privește partea resurselor, nu doar a banilor. 

Taur / Ascendent în Taur

Mercur retrogradează din casa 2-a în casa 1. Tu ce crezi despre tine, până la urmă? Tu unde greșești? Focusul se duce acum pe propria persoană. Pe modul în care comunici, te prezinți sau pe ideile tale. Depinde doar de tine, câtă încredere ai în tine, asta este lecția. Tu cum te vezi?

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur pleacă din casa 1 și se întoarce în casa a 12-a. Poate că ai făcut foarte multe progrese în ultimul timp. Ți se arată și rezultatele din ultimele luni. Dar nu e totul așa cum crezi tu și nici cum vrei tu. Apar chestiuni neprevăzute. Sunt lucruri pe care nu le poți controla. Poți fi predispus la retragere. 

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur se întoarce din casa a 12-a în casa 11-a. Îți vei da seama că trebuie să apelezi și la alții, că nu le poți face singur pe toate. Te poți reîntâlni cu prieteni foarte vechi sau îți vei reorganiza planurile pentru viitorul apropiat. 

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur trece din casa a 11-a în casa a 10-a. Toate amânările, întârzierile, anulările, blocajele din zona carerei au numeroase lecții pentru tine. Multe vorbe de până acum ți se vor întoarce. Ai grijă și la deciziile pe care le-ai luat deja cu prietenii.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur trece din casa a 10-a în casa a 9-a. Este cazul să reiei unele cursuri sau să îți revizuiești principiile de viață. Dacă ai dat peste niște limite personale, depășește-le! Atenție la călătorii, la întârzieri, la actele mașinii, la tot ce ține de drum.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur se întoarce din casa a 9-a în casa a 8-a. Ai mare grijă la taxe, impozite, profit la afaceri, negocierile de acum se reactualizează, vei învăța din nou să negociezi. Vei afla secretele altora sau alții vor afla secretele tale. Trebuie să te ferești de bârfe cât poți tu de mult!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur se întoarce din casa a 8-a în casa a 7-a. Te poți întâlni cu foști parteneri sau poți avea discuții cu partenerul, discuții de care ai fugit până acum. Se pune problema direcției în care o va lua relația voastră. Mercur vă provoacă să luați o decizie. De ce v-a fost frică nu scăpați. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur retrogradează din casa a 7-a în casa a 6-a. La muncă este mult haos,  aveți parte de rigiditate, reproșuri din partea colegilor. Treburile gospodărești sunt date peste cap. O să primiți foarte multe lecții legate de modul de viață.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur se duce în casa a 5-a. Trebuie să vă recuperați datoriile. Dacă nu vi s-au dat banii, trageți să îi primiți înapoi. Sau nu mai dați altora bani. Oamenii vor trage de voi pentru că voi le-ați permis-o. Victimizarea nu rezolvă nimic.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur retrogradează din casa a 5-a în casa a 4-a. Aveți tot felul de lucruri de reparat prin casă, amânări, instalații, întârzieri. O să fiți luați prin surprindere și nu găsiți soluțiile imediat. Planurile familiei vor fi date peste cap. 

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur se întoarce în casa a 3-a. Aveți grijă mare la mașinile pe care le conduceți, să aveți toate actele în ordine. Tot ce ține de tehnologie, laptopuri, telefoane se strică. Răbdarea în discuțiile cu ceilalți vă va ajuta să treceți mai ușor peste tot.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel