Profețiile unui călugar: în România se va naște și va conduce Anticristul

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: freepik.com
Sursă foto: freepik.com

Anticristul se va asemăna vechilor împărați romani.

Într-un colț de lume unde legenda întâlnește realitatea și unde istoria e împletită cu mister, România a fost adesea locul unor mituri și basme. Însă, o profeție veche, puțin cunoscută, prezice că din inima acestei țări va răsări un lider care va domina lumea - ultimul Cezar, Anticristul.

Se spune că această profeție a fost transmisă prin intermediul unui călugăr mistic, care trăia într-o mănăstire ascunsă în Carpați, la sfârșitul Evului Mediu. El a avut o viziune în care a văzut "ridicarea unui imperiu din cenușa lupului", cu trimitere la legenda fondării Romei de către Romulus și Remus, crescuți de o lupoaică.

Anticristul, potrivit acestei profeții, va fi un român carismatic, un lider care va aduce prosperitate și va fi iubit de popor. Cu toate acestea, puterea sa va crește până când va controla întreaga lume, iar inima sa va fi coruptă de dorința de dominare absolută.

Se spune că el va construi un nou imperiu cu capitală în România și va răspândi influența sa peste toate colțurile pământului. Sub masca unei noi ere de aur, va instaura o dictatură globală și va încerca să înlocuiască învățăturile sacre cu propriile sale doctrine.

Profeția prezice că înainte de apariția Anticristului, România va fi martora unor semne. Se vor vedea stele căzătoare pe cer, apele vor tulbura, iar lupii vor plânge la poalele Carpaților.

Dar, ca în toate basmele și legendele, există speranță. Profeția mai spune că un grup de eroi, născuți din sângele Daciilor, va lupta împotriva acestui lider malefic și îl va înfrânge, readucând pacea și echilibrul în lume cu ajutor divin.

Vezi și Profeția lui Nostradamus: în România se va duce lupta dintre Est și Vest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel