Proverbul românesc special pentru zodia ta. „Te faci frate cu dracul până treci puntea”. Ai ghicit zodia?

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pexels.com
sursă foto: Pexels.com

Află mai jos care este proverbul potrivit zodiei tale. Ai să fii suprins!

Nu uita că acestea sunt niște caracteristici generale și că sunt pur și simplu distractive și făcute pe baza unor trăsături ale zodiei (poziției Soarelui în astrogramă). O persoană nu poate fi judecată doar după zodie, ci fiecare are un model unic al hărții sale natale. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

„Graba strică treaba”. Se știe că Berbecii sunt impulsivi și se aruncă imediat cu capul înainte în orice pentru a fi pe primul loc. Puțină răbdare n-ar strica, dragilor.

Taur/ Ascendent în Taur

„Ce-i în mână nu-i minciună”. Taurii posesivi și mereu rezistenți la schimbare trag cu dinții de anumite lucruri, persoane sau situații până în pânzele albe.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

„Vorba lungă- sărăcia omului”. Gemenii vorbăreți pierd timpul cu glume și discuții în loc să se pună pe treabă. Asta nu înseamnă că nu îi iubim.

Rac/ Ascendent în Rac

„Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur”. Raci iubitorii, plini de afecțiune și buni de pus la rană, ar putea ajunge mereu umărul pe care plâng toți.

Leu/ Ascendent în Leu

„Lupul își schimbă părul, dar năravul ba”. Leii ar face orice să primească atenție și să strălucească mereu, chiar dacă îți vor promite că se vor schimba, mândria și orgoliul tot acolo rămân.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

„Cine se frige cu ciorbă suflă și în iaurt”. Fecioarele sunt mereu atente și planfică totul pentru a fi sigure că nu vor mai avea probleme, însă și pesimismul acesta...

Balanță/ Ascendent în Balanță

„Capul plecat, sabia nu-l taie”. Balanțele ar face orice pentru a evita conflictul, preferă să lase orice urmă de orgoliu și să mențină pacea. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

„Te faci frate cu dracul până treci puntea”. Acesta este proverbul pentru Scorpionii care ar face orice pentru a supraviețui, pentru a renaște, pentru a obține ce își doresc.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător 

„Cele rele să se spele, cele bune să se-adune”. Săgetătorii lasă în urmă ce a fost rău, strâng ce e bun în câteva bagaje și iată, sunt gata pentru o nouă aventură!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

„Cine râde la urmă, râde mai bine”. Geniul rece al zodiacului, Capricornul are răbdare și stă să vadă ce îi iese. Răbdarea e o virtute și da, se râde mai bine la urmă. Oare?

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

„Prietenul la nevoie se cunoaște”. Cu toții avem un Vărsător care în modul lui original ne ajută și ne ține gașca unită. 

Pești/ Ascendent în Pești 

„Țara arde și baba se piaptănă”. Toată lumea își face griji, numai Peștii visători își ascultă muzica liniștiți. Viața ar fi o corvoadă fără energia lor. 

Găsești aici și care este MANTRA specifică zodiei tale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel