Provocări în dragoste pentru Săgetător, un plus de relaxare pentru Capricorn. Vărsătorilor le trebuie îngrijire de sine, Peștii se vor maturiza

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

A venit și mult așteptata veste! Azi, Marte își oprește retrogradarea și își reia mersul direct în Gemeni. Ce înseamnă asta? O mică rază de speranță. Totuși, asta nu înseamnă că Marte va spune stop. Să nu uităm nici că Mercur este în continuare retrograd în Capricorn până pe 18 ianuarie. Iată ce trebuie să știe nativii Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Deși Marte își încheie azi retrogradarea în semnul Gemenilor, efectele pot fi simțite până la 25 martie, când părăsește de tot acest semn și intră în Rac.

Mai mult, din cauza retrogradării lui Mercur în semnul Capricornului până pe 18 ianuarie, ne putem aștepta la o săptămână plină de agitație și confuzie.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte își oprește azi retrogradarea în Casa a 7-a, iar asta este de bine, chiar dacă poate aduce anumite rupturi.

Poate te eliberezi de o relație sau conștientizezi că ai tras prea mult de o persoană care nu are aceleași sentimente față de tine. Dacă ești într-un angajament serios, poți să-ți dai seama că trebuie să iei și tu o inițiativă, nu doar să-l lași pe celălalt să facă ceva. Fii mai activ!

În rest, aspectele sunt bune pentru tine. Venus face un careu cu Nodurile în Casa a 3-a, așa că poți spune niște lucruri cu subînțeles.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte își oprește retrogradarea în Casa a 6-a. Cel mai probabil, din august, managementul stresului a fost o problemă reală pentru tine.

Ai făcut multe lucruri cu drag și spor, te-ai implicat, dar poate te-ai întrebat dacă ceea ce faci pe plan profesional este ceea ce îți dorești cu adevărat.

Ce face oprirea retrogradării lui Marte? Te face să înțelegi că, deși poți lucra în continuare cu același spor, nu mai lucrezi la toate proiectele, ci te axezi doar pe câteva. Nu poți să le faci pe toate, așa că profită de puțină relaxare, nu strică niciodată.

Nu o să mai poți ignora nici semnalele organismului, care te atenționează că trebuie să ai mai multă grijă de sănătate.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte își oprește retrogradarea în Casa a 5-a, iar asta îți priește.

Totuși, din cauza Careului dintre Venus cu Nodurile lunare, spui stop și începi să te bazezi și pe tine. Venus îți cere mai multă autoindulgență.

Lilith a intrat în Casa a 7-a, iar asta înseamnă că vrei să te detașezi de tine și să te îndrepți către ceilalți. De fapt, va trebui să înveți cine ești tu și să nu te mai îndepărtezi de propria persoană. Gândește-te, concret, cine ești tu, dincolo de profesie sau de familie. Câtă atenție îți oferi? Cine ești cu adevărat?

Pești/Ascendent în Pești

Marte își oprește retrogradarea în Casa a 4-a, este un aspect favorabil.

Probabil au fost situații în familie de care ai fugit sau pe care nu ai știut să le gestionezi. Poate că au existat și diferite discuții cu membrii din familie sau numeroase decizii.

De acum, poți să faci și tu un pas. Nu o să te mai simți acaparat de discuții, conflicte și tensiuni. O să fii mai matur și responsabil și o să conștientizezi că în viață, nu are cum să fie totul așa cum visezi.

Aceste aspecte te pot face mai asumat și mai puternic. Chiar dacă poți recunoaște că ai niște temeri, nu o să le mai lași să-ți acapareze viața.

Ai grijă atât la sănătatea ta, cât și la cea a partenerului.

Îți recomandăm și: Promisiunile devin realitate pentru Lei, Fecioarele trebuie să se adapteze. Dileme pentru Balanță, introspecție pentru Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel