Puterea MAGICĂ a FLORILOR. Plante care te ajută să ai un somn mai odihnitor

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse

Având în vedere că avem o Lună Plină în această seara în semnul Balanței, eveniment care se petrece în timpul tranzitului Soarelui în Berbec și care face un careu cu Pluto, este posibil să avem o stare tensionată și să ne luptăm cu insomnia. Cum ne-ar putea ajuta florile în această perioadă? Citim mai jos. 

Să nu uităm că în Sâmbăta Floriilor despre care poți citi mai multe aici plantele capătă puteri nebănuite și își dezvăluie beneficiile, dar și forța terapeutică. Este bine să profităm de puterea lor magică în aceste zile. 

În primul rând, florile nu doar că aduc un miros plăcut în cameră, însă ele curăță și împrospătează aerul din camera ta. Ține o floare în ghiveci în apropiere, dar și câteva flori în glastră și vei vedea că astfel poți să îmbunătățești calitatea aerului din casa ta.

În același timp, dacă ții câteva plante pe biroul tău, s-ar putea să te ajute să gândești mai limpede și să te concentrezi mai ușor, te ajută să scapi de anxietate și să te relaxezi. O vază cu flori colorate s-ar putea să te pună mult mai repede la lucru decât o cafea pentru că îți vor transmite o doză zdravănă de energie pozitivă.

Pe de altă parte, dacă suferi de insomnie sau dacă te afectează Luna Plină tensionată despre care poți citi mai multe cu un click aici ar fi bine să ții pe aproape următoarele flori care te vor ajuta să ai un somn mai odihnitor:

  • iasomia - este o plantă care calmează extrem de mult, ideal ar fi dacă ai putea să o plantezi la fereastra dormitorului tău, însă și un săculeț de iasomie uscată ar face minuni, sau un ceai cu aromă de iasomie. 
  • lavanda - reduce presiunea și este extrem de cunoscută deja pentru calitățile sale în aromaterapie. Dacă nu găsești planta uscată, atunci cumpără măcar un ulei esențial cu aromă de lavandă sau o lumânare parfumată
  • rozmarinul - deși este o plantă de exterior, poți să ții rozmarinul și în casă pentru o anumită perioadă de timp, va aduce o notă calmantă camerei tale și te vei odihni mai bine cu ajutorul mirosului pe care îl răspândește.
  • iedera - și această plantă este recunoscută pentru proprietățile sale calmante. Planteaz-o într-un ghiveci și ține-o aproape de fereastră, dar nu direct la lumina soarelui. Va face minuni. 

surse articol: elle.com & floraqueen.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel