Racii au nevoie de alți oameni. Leii fac schimbări în plan profesional, iar Fecioarele au multe frici

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Daniela  Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, ne aduce veștile pentru zilele care urmează.

Săptămâna aceasta este foarte importantă și plină din punct de vedere astrologic!

Pe 19 aprilie, Soarele intră în semnul Taurului. Însă cel mai important eveniment astrologic din săptămâna aceasta este conjuncția Jupiter-Uranus de pe 21 aprilie. Când această conjuncție are loc, ne vom lovi de idei geniale și schimbări nemaiîntâlnite, dar și evenimente care pe moment nu sunt pe placul nostru. Întâlnirea dintre cei doi aștri nu va afecta doar piețele financiare, modul în care ne raportăm la resurse, ci și volatilitatea vieții cotidiene. 

Nativii Taur, Scorpion, Leu și Vărsător vor fi cei mai afectați. Viața acestora poate lua o întorsătură neprevăzută. Cu toate acestea, evenimentul istoric îi va învăța că orice criză este de fapt o oportunitate. 

Iată care sunt previziunile săptămânale!

Rac/Ascendent în Rac

Când ne referim la casele 10 și 11, vorbim despre ideea de statut, carieră, rolul tău în societate, vizibilitate și popularitate. Dacă ești în câmpul muncii, Daniela Simulescu îți recomandă să fii mai îndrăzneț. Mercur retrograd în casa a 10-a se întâlnește cu Chiron. Unele cuvinte ale colegilor sau ale șefilor te pot supăra. Fii mai prezent, curajos, ieși în față și în lume. Conjuncția Jupiter-Uranus se petrece în casa a 11-a. Asta înseamnă că va trebui să accesezi și alte grupuri, alte comunități și alți oameni. Mai lasă-i și pe alții în viața ta. Fă un pas către împăcare cu unele persoane. Renunță la orgoliu. Toată săptămâna îți cere să fii mai tolerant. În plan personal, dacă mai lași de la tine, lucrurile se vor așeza în beneficiul tău.

Jupiter în Gemeni de pe 26 mai. Cum ne influențează acest tranzit gândirea și conexiunea socială?

Leu/Ascendent în Leu

Ai o săptămână importantă, cel puțin din punct de vedere astrologic. Conjuncția Jupiter-Uranus are loc în casa a 10-a. Chiar dacă te-ai săturat de schimbări și instabilitate pe plan profesional, tot vei mai întâmpina. Totodată, multe frustrări vor apărea. Îți vei da seama că ai anumite limite și te enervezi. La locul de muncă, nu te aștepta la predictibilitate. Este un moment bun dacă vrei să îți schimbi domeniul unde lucrezi. Această conjuncție este foarte bună și pentru a obține mai multă libertate și flexibilitate. Încearcă să nu fii inconștient, indiferent ce decizie iei. Dacă ești la pensie, trebuie să îți găsești o ocupație.

Aproape jumătate dintre angajații din România sunt nemulțumiți de locul de muncă

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Mercur este retrograd în casa a 8-a. Apar foarte multe frici și scenarii. Totodată, vei fi mai nesigur. Toate acestea pot fi urmările unor decizii pe plan relațional. Poate vrei să treci la următorul pas cu partenerul sau să te desparți, prin urmare unele lucruri te vor măcina. Dar toate stările acestea sunt normale. Conjuncția Jupiter-Uranus se petrece în casa a 9-a, unde va intra și Soarele pe data de 19. Recomandarea Danielei Simulescu este să călătorești. Poate că nu ai făcut-o niciodată, dar acum este momentul să pleci undeva. În plus, este un aspect bun și dacă îți dorești să te muți din țară. Este un moment ideal și pentru cine își dorește să se întoarcă în țară. Conjuncția te sprijină și pentru a începe anumite studii.

Citește și O zodie primește curaj de la astre. Trei zodii simt presiunea și nerăbdarea. Ce le recomandă astrele? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel