Recomandări astrale pentru o zodie de apă: "Nu mai pe face lupul moralist, o să te coste!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Astrele au niște mesaje pentru tine, valabile o lună de-acum înainte. Despre ce este vorba?

Marte a intrat în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor, pe data de 23 martie, unde va rămâne până pe 30 aprilie.

Marte, în mitologia romană, corespunde lui Ares, Zeul Războiului. El simbolizează furia, curajul, inițiativa și lupta.

Pe de altă parte, arhetipul Peștilor este asociat cu dizolvarea și finalizarea ciclului zodiacal, fiind ultimul semn. Peștii sunt asemănați topirii zăpezii, ce pregătește terenul pentru primăvară. Ei reprezintă necunoscutul, conexiunea cu universul, spiritualitatea și sănătatea.

Acest tranzit ne poate aduce o creștere a toleranței și a empatiei, dar, în același timp, poate fi însoțit de o mare confuzie. Până când va lua sfârșit, este posibil să ne simțim în derivă. Există riscul să fim expuși la dezinformare și incertitudine.

Tratamentul eficient al unor boli precum hipertensiunea arterială, diabetul, hipertiroidismul și apneea obstructivă a somnului prin medicație, modificări ale stilului de viață și monitorizare medicală regulată pot ajuta la prevenirea aritmiilor asociate cu aceste comorbidități.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Cum te influențează pe tine tranzitul lui Marte în Pești?

Ei bine, îți aduce beneficii grozave dacă ai în plan călătoriile până pe 30 aprilie, dar și dacă îți dorești să studiezi. Este un moment bun și pentru a îți folosi cu succes filosofiile și principiile de viață după care te ghidezi.

Totuși, reține un lucru. Pe 11 aprilie, Marte se va întâlni cu Saturn. Deci, pot să apară întârzieri, blocaje, situații limită pe care simți că le gestionezi cu greu. Dar lucrurile se rezolvă mai devreme sau mai târziu. Blocajele se pot produce mai mult la nivel interior. Vei căpăta o reziliență incredibilă.

Pe 21 aprilie, va avea loc și conjuncția istorică dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului. La tine, o să fie în Casa a 11-a, așa că vor fi afectate asociațiile, grupurile sau organizațiile din care faci parte. Pot să apară și prieteni noi în viața ta, oricare ar fi vârsta pe care o ai. O să fii mai activist sau apar schimbări bruște de direcție, care te pot duce în locul în care trebuie să fii.

Ce îți aduce finalul lunii aprilie? Marte se va întâlni și cu Neptun. Este un aspect pozitiv, deși poți fi nevoit să faci anumite compromisuri, ca să ajungi acolo unde iți dorești. Deși pe moment vei crede că totul în jur este negru, îți vei da seama că te duci cu gândul mai departe decât trebuie.

Deși este un aspect astrologic cu influențe pozitive, există și câteva lucruri neplăcute. Ce merită menționat? O să fii plin de prejudecăți. Că vrei sau nu, te vei trezi că îi judeci cu foarte mare ușurință pe cei din jurul tău. Sfatul astrologului este, însă, să nu faci prea mult pe lupul moralist, pentru că nu îți va face bine.

În final, te poți folosi și de sfatul celor din jurul tău. Dacă știi că ai oameni de încredere lângă tine, folosește-te de experiența și de bunăvoința lor. Poate îți vor spune că ai fost cam dur sau că ai exagerat. Ascultă-i și încearcă să schimbi ceva în atitudinea ta.

Îți recomandăm să vezi și: CINCI zodii primesc un impuls de la astre! Cine câștigă ambiție profesională și cine bifează plusuri în amor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel