Regina Elisabeta, încrezătoare să o lase pe Kate Middleton în locul ei: Va fi o Regină GROZAVĂ

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Monden
Foto: Instagram Royal Family / @dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Royal Family / @dukeandduchessofcambridge

Un apropiat al Familiei Regale a vorbit despre momentul în care Kate Middleton îi va lua locul Reginei Elisabeta.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, şi-a petrecut noaptea de miercuri spre joi în spital pentru 'investigaţii preliminare', după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească, a anunţat joi Palatul Buckingham, scrie BBC.

'Regina a mers la spital miercuri după-amiază pentru investigaţii preliminare şi s-a întors la Castelul Windsor joi la orele prânzului şi are moralul ridicat', a scris Palatul într-un scurt comunicat.

În acest context, potrivit US Magazine, Regina Elisabeta este încrezătoare în faptul că Ducesa de Cambridge este persoana potrivită pentru a prelua responsabilitățile ei într-o zi. Dezvăluirile au fost făcute de o sursă apropiată Familiei Regale.

"De-a lungul timpului, Kate i-a dovedit reginei Elisabeta că poate avea încredere în ea și au dezvoltat o relație foarte frumoasă. Regina Elisabeta este încrezătoare în faptul că soția lui William va fi o regină grozavă. Este neînfricată, știe protocoalele familiei regale. Mereu a făcut față provocărilor, are încredere în ea și crede că a dezvoltat curajul și puterea de a avea succes", a declarat sursa.

Kate Middleton, Prințul William și Camilla, EXCLUȘI. Regina Eisabeta, decizia care schimbă o regulă veche de ani de zile

Un obicei de la Casa Regală britanică va fi schimbat radical după ani de zile. 

Mai exact, este vorba despre clopotele de la Westminster Abbey care sună, de obicei, pentru a marca zilele de naștere ale membrilor Casei Regale.

De acum înainte însă clopotele vor fi trase doar pentru membrii selectați ai Familiei Regale și, potrivit The Mirror, Kate Middleton nu se va afla printre aceștia. Anul acesta, pe 9 ianuarie, ziua de naștere a Ducesei de Cambridge, a prins-o în plin lockdown în Marea Britanie.

Ducesa de Cambridge nu va auzi clopotele tradiționale de la Westminister Abbey când își va sărbători cea de-a 40-a aniversare, din cauza schimbărilor intervenite pentru a reduce costurile.

"Din cauza provocărilor financiare pe care le-a adus pandemia COVID-19 și, în consultare cu Palatul Buckingham, clopotele vor suna acum doar pentru zilele de naștere ale MS Regina și ale Prințului de Wales", a declarat o sursă a Casei Regale.

Mai mult, clopotele nu vor mai răsuna nici măcar pentru zilele de naștere ale copiilor Reginei Elisabeta, prințesa Ann, prințul Andrew, prințul Edward, nici pentru Ducesa de Cornwall, Camilla, dar nici pentru Prințul William sau Kate Middleton, și nici pentru cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis.

În viitor, se vor face auzite doar pentru Regina Elisabeta și pentru Prințul Charles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel