Restabilește armonia și echilibrul în viața ta! Ritualuri pentru Luna Plină în Balanță de pe 25 martie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
freepik.com
freepik.com

Pe 25 martie, vom avea o Lună Plină în semnul Balanței. Iată ce ritualuri poți avea în vedere încă de pe-acum!

Luni, va avea loc o eclipsă de Lună/Lună plină în semnul Balanței. Persoanele născute sub semne cardinale în astrogramă - Berbec, Rac, Balanță și Capricorn - vor fi puternic afectate de acest eveniment.

Ele pot întâmpina dificultăți în procesul decizional, chiar și atunci când încearcă să amâne luarea unei hotărâri. Acest aspect se resimte cu precădere în domeniul relațiilor și al parteneriatelor.

Luna Plină în Balanță este un moment potrivit pentru a aduce echilibrul și armonia în viața ta, atât în relații, cât și în alte aspecte ale vieții.

Mai mult, această perioadă poate fi folosită pentru a te conecta cu energia și influența Balanței, care este reprezentată de cooperare, justiție și relații armonioase. 

Ritualuri și afirmații de Lună Plină. Folosește energia Lunii Pline în folosul tău

Iată câteva ritualuri potrivite pentru Luna Plină în Balanță!

Meditează

Găsește un loc liniștit și confortabil din casă pentru a medita în timpul Lunii Pline care urmează. Concentrează-te pe respirație și imaginează-ți o lumină care intră în corpul tău la fiecare inspirație și elimină orice dezechilibru sau tensiune la fiecare expirație.

Armonizează-ți relațiile

Folosește acest fenomen astrologic pentru a-ți rezolva conflictele și pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din jurul tău. De exemplu, poți scrie o scrisoare sau pur și simplu te poți gândi la relațiile tale. Dacă este cazul, exprimă-ți recunoștința pentru ele.

Fă curățenie în locuință

Poți realiza o curățenie energetică a casei, pentru a elimina orice energii negative. În acest mod, vei crea un mediu ideal pentru armonie și echilibru. Poți folosi tămâie, salvie sau lemn dulce, pentru a purifica spațiul.

Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Balanța?

Bucură-te de "ritualul balanței”

Creează un ritual care să îți aducă echilibrul în viață. Poți să faci o listă cu lucrurile care sunt în dezechilibru și să găsești modalități de a le echilibra.

De exemplu, poți să îți stabilești noi obiective și să îți organizezi timpul mai eficient. Mănânci prost? Vezi ce ai putea face ca să îți organizezi mai bine mesele. Apelează la lucruri simple, care să îți îmbunătățească viața. Nu este greu!

Apelează la manifestarea dorințelor

Luna Plină este un moment prielnic pentru a-ți manifesta dorințele și scopurile. Scrie o listă cu ceea ce îți dorești să atragi în viața ta și vizualizează-te deja trăind acele experiențe sau având acele lucruri.

Ce reprezintă legea atracției și cum o poți folosi în favoarea ta? Atrage succesul!

Ce ai zice de dans și mișcare?

Balanța guvernează echilibrul și frumusețea, deci poți să îți dedici acest fenomen al Lunii Pline pentru a dansa sau pentru a practica o formă de mișcare care să îți aducă bucurie și armonie atât în corp, cât și în minte.

Indiferent de ritualul pe care îl alegi, este important să îți asculți intuiția și să îți îndrepti atenția spre creșterea personală și spirituală în timpul acestei Luni Pline în Balanță.

Aritmia cardiacă: mit și realitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel