Retrogradare cu bucluc pentru Gemeni, Leu și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels/Jessica Lewis
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels/Jessica Lewis

Horoscop Mercur retrograd. Până pe 23 decembrie, planeta comunicării va fi retrogradă în Capricorn. 

Până pe 23 decembrie, Mercur este retrograd în semnul organizării și al timpului. Adică în Capricorn. Ce înseamnă asta? Că unele zodii vor trece prin numeroase încurcături înainte de sărbători. Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Odată cu retrogradarea lui Mercur în casa a 12-a, ai putea avea senzația că nu ești înțeles de cei din jur și că vorbești fără să fii ascultat. În astfel de momente, tendința ta de a te retrage în interiorul tău și de a te critica se poate accentua, simțind că ai parte de ghinion și fiind foarte auto exigent.

Dacă ai proceduri medicale planificate în această perioadă, există riscul apariției unor erori sau situații neplăcute, ceea ce poate întări impresia că ești victimă a circumstanțelor.

Previziuni pentru Leu / Ascendent în Leu

Ceea ce stabilești cu colegii poate fi schimbat oricând, așadar, nu te baza exclusiv pe spusele lor. Se pot ivi proiecte neașteptate și pot reapărea diverse probleme, provocând un nivel semnificativ de stres.

Dacă vrei să faci anumite investigații medicale, trebuie să ții cont că va fi necesară o a doua opinie. Există un risc ridicat să te autodiagnostichezi și să-ți faci tot felul de scenarii absurde.

În această perioadă a lui Mercur retrograd, vei avea cel mai complicat program. O să ai foarte multe lucruri de făcut, care vor fi însoțite de momente destul de neplăcute.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, este în casa a 8-a. Până pe 23 decembrie, bugetul tău va fi puternic afectat. Și nu neapărat din cauza pregătirilor pentru sărbători. Nu se va întâmpla doar din vina ta, ci și din cauza celorlalți. De exemplu, tu sau partenerul tău ați putea dori să faceți anumite cheltuieli fără să vă consultați unul pe celălalt.

Poți începe să te întrebi de unde ai mai putea obține niște bani. Astrologul recomandă să ai grijă atunci când acorzi sau rambursezi împrumuturi. Verifică de mai multe ori condițiile. Pot apărea dificultăți, însă în ceea ce privește termenii cei mai importanți ai acordului financiar, va trebui să te asiguri. Orice decizie financiară trebuie notată pentru a avea o dovadă a acesteia.

Citește și Zodia care în anul 2024 va avea parte de expansiune și oportunități

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel