Revelații și oportunități, dar și PERICOLE pentru aceste DOUĂ zodii în vara lui 2022

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Astrologul și redactorul șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce detalii despre evenimentele astrologice ale anului spunând că 2022 „se va simți de multe ori precum o nebuloasă. Când nu știi cine mai ești, abia atunci începe disponibilitatea de a te vindeca!” 

Cele două zodii care vor avea o vară interesantă sunt Leii sau cei cu Ascendentul în Leu și Peștii sau cei cu Ascendentul în Pești.

Citiți mai jos previziunile astrologului Daniela Simulescu:

Leu / Ascendent în Leu

„În 2022 îți vei da seama dacă în 2021 ai luat decizia cea mai bună pe plan personal. Saturn va rămâne tot anul în casa a 7-a a relațiilor, deci vei te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu. Sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Iubirea nu este obiectivă, însă tu poți deveni. În orice caz, și dacă iei o decizie, să știi că implementarea va dura destul de mult. Poți, de asemenea, să decizi să rămâi singur o perioadă. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită.

2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Atenție: Conjuncția Jupiter-Neptun din casa a 8-a te poate face să crezi că ai dat lovitura. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Între 11 mai și 28 octombrie, zona administrativă/juridică/educațională va fi destul de încărcată.

Planurile tale vor prinde contur după 20 august, când Marte intră în casa a 11-a, a viitorului apropiat. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante”.

Pești / Ascendent în Pești

„Fă un exercițiu de memorie! Gândește-te la perioada 14 mai-28 iulie 2020. Ce s-a întâmplat?

Sau ce ai avut impresia că se întâmplă? Atunci, Jupiter s-a aflat în semnul tău și ți-a oferit un preambul la 2022.

Tot anul 2022 poate fi ca o mare revelație. De aceea, cei care au probleme de sănătate sau vicii, pot conștientiza pericolul sau pot pierde controlul. Și totul pleacă de la alinarea sufletului. Ori apelezi la un specialist, ori alegi să urmezi o cale spirituală. Din fericire, Saturn se va afla, pe tot parcursul anului în zona sănătății. Și te va obliga să capeți o disciplină în programul de somn și odihnă. Instrumentele lui nu sunt neapărat cele mai simpatice, dar se dovedesc cele mai eficiente.

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să îți dai seama că ești într-un loc bun, dar care nu îți asigură o cale, un sens. Inițial vei încerca să te păcălești, dar cu timpul vei accepta că pentru a le avea pe toate, este nevoie de compromis. În perioada 11 mai-28 octombrie, Jupiter se va muta în zona banilor și îți va da încrederea necesară să ceri o mărire de salariu, un bonus sau chiar să obții finanțărea pentru propria propria afacere.

Anul 2022 poate veni cu extinderea familiei, cu o casă mai mare, cu puterea de a te reîndrăgosti sau cu acceptarea faptului că nu îți poți schimba partenerul. Romantismul și creativitatea vor fi la cote uimitoare. Mulți dintre voi se pot apuca de o pasiune artistică sau unele tehnici prin care să își gestioneze emoțiile”.

citește aici previziunile și recomandările astrologului Daniela Simulescu pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel