Rezumat astrologic 10-16 iulie. Nodul Sud intră în Balanță

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Urmează o perioadă foarte importantă din punct de vedere astrologic. 

Pe 10 iulie, Marte își începe tranzitul în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 27 august. Planeta acțunii trece în cel mai harnic și disciplinat semn al zodiacului. Chiar și cel mai perfecționist. Vom fi preocupați de optimizare și eficientizare. Și bineînțeles de simplitate. Și în vremurile acestea, chiar avem nevoie de un tranzit care să ne transforme din greiere în furnică. Cei care vor fi ambiționați de Marte vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător. Primesc mult curaj, dar și o doză de furie. 

Pe 11 iulie, Mercur intră în Leu. Și se alătură lui Venus și lui Lilith. Discuțiile despre vacanță vor fi la ordinea zilei. Dar și declarațiile romantice. Vorbim cu mai multă încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți.

Pe 12 iulie, axa Nodurilor Lunare se schimbă. Nodul Sud iese din Scorpion și intră în Balanță, iar Nodul Nord trece din Taur în Berbec. Până la final de ianuarie 2025, tendința principală va fi aceea a dezechilibrului în relații. Afective sau profesionale. Și va trebui să ne asumăm când ceva nu merge și să spunem fără frica de a fi abandonați. Parteneriatele se vor schimba. Ideea de dreptate la fel. Nodurile nu aduc neapărat evenimente precum tranzitele planetelor, ci mai degrabă o tendință accentuată a întregii planete. 

Întoarcerea Nodurilor Lunare se petrece la 18.6 ani. Prima întoarcere nu are efecte spectaculoase de obicei. Însă a doua vine cu evenimente predestinate. Și spun asta pentru că vreau să le atrag atenția celor născuți între 7 aprilie 1986 – 2 decembrie 1987. Viața lor va fi precum un rollercoaster până în 2025!

Pe 14 iulie, Soarele din Rac face un sextil cu Uranus din Taur.  Suntem susținuți să ne schimbăm rutina, să încercăm noi activități. Orice îndrăzneală este susținută de către astre. Mai ales în ceea ce privește gospodăria. 

Cum va fi a doua jumătate a anului pentru TOATE semnele din zodiac? Previziuni și recomandări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel