Rezumat astrologic 19-25 iunie: Conjuncție Marte-Lilith și sextil Jupiter-Saturn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Iată ce evenimente urmează în perioada următoare!

Pe 19 iunie, avem un careu între Soarele din Gemeni și Neptun din Pești. Un aspect uimitor pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. De ce? Există riscul dezamăgirii, înșelăciunii și a pierderii controlului. Careul arată o tensiune între noi, deci este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Am face bine să nu credem în oricine imediat. Recomandabil ar fi și să avem un program cat mai simplu și bătut în cuie. Că altfel, vom procrastina cu grație. 

Pe 20 iunie, se perfectează sextilul dintre Jupiter din Taur și Saturn din Pești. Un aspect care invită la seriozitate, răbdare, pragmatism, moderație, stabilitate și un optimism realist. Cei care încep proiecte în această perioadă vor vedea roadele mai târziu. Dar cel puțin vor avea garanția reușitei. 

Tot în această zi, Marte face o conjuncție cu Lilith în semnul Leului. Ca orice aspect din astrologie, poate fi atât o resursă, cât și o vulnerabilitate. Este genul de aspect care poate împinge munții, dar și acela care poate scoate adevărați demoni din noi. Bineînțeles, narcisismul va fi o armă cu două tăișuri. Cei timizi vor îndrăzni mai mult, iar cei extrovertiți vor avea tendințe către exces de zel. 

Pe 21 iunie, avem Solstițiul de vară/intrarea Soarelui în Rac. Trecem de la Gemenii dornici de informații și mișcare la Racul dornic de liniște și emoții. 

Mercur din Gemeni va face un sextil cu conjuncția Marte/Lilith. Știm să ne folosim cuvintele în funcție de situație și de interlocutori, astfel încât să reușim ce ne propunem. 

Pe 25 iunie, Marte din Leu face un careu cu Uranus din Taur. Frustrările pot ajunge la un nivel greu de gestionat. Și nu neapărat unele noi, ci unele împământenite. Furia și tensiunile vor fi la tot pasul. De asemenea, veți observa reacții de tip tantrum, nu doar la copii, ci și la adulți, mai ales la cei care au marcaj fix (planete personale, ascendent, unghiuri importante, nodurile lunare) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Pot apărea multe gesturi/acțiuni neașteptate și necontrolate. 

Tot duminică, vom avea un careu între Mercur din Gemeni și Neptun din Pești. Aspectul acesta poate fi vinovat de erori de judecată, lipsa logicii sau victimizare exagerată.Mintea noastră va fi cuprinsa de haos. Risc mare de minciuni, înșelăciune și decizii foarte proaste. Ne putem încrede în oricine, fără a face vreo verificare în prealabil.

Poți să citești și: Tranzitul lui Saturn retrograd în Pești. Previziuni complete pentru fiecare zodie/ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel