Rezumat astrologic 26 iunie - 2 iulie: Mercur în Rac și Conjuncția Venus-Lilith

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Horoscop săptămânal. Mercur petrece ultimele zile în semnul Gemenilor. 

Pe 27 iunie, Mercur intră în semnul Racului, unde va sta până pe 11 iulie. Memoria ne va funcționa bine, vom avea acces mult mai ușor la amintiri și vom avea grijă la cum ne formulăm ideile. Când planeta comunicării tranzitează semnul emoțiilor, vrem să nu jignim, supărăm sau îngrijorăm oamenii din jur. Totuși, acest tranzit este recunoscut pentru victimizare și tendința de a-i șantaja din punct de vedere emoțional pe cei din jur. Cert este un lucru: vom fi și destul de creativi. 

Pe 28 iunie, Venus face conjuncție cu Lilith în semnul Leului. Venus reprezintă feminitatea/frumusețea/iubirea, iar Lilith independența/tot ce este reprimat într-o femeie. Și cum acestea se întâlnesc pe tărâmul Leului, vă puteți da seama că vom avea de-a face cu unele situații destul de provocatoare. Ce poate ieși din asta, depinde doar de noi. 

Pe 29 iunie, Soarele din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Trigonul este considerat, din punctul de vedere al teoriei astrologice, un aspect benefic. Însă orice aspect care îl implică pe Saturn are și părți frustrante. Întârzieri, limite. De data aceasta, trigonul fiind pe semne de apă, vom avea un mod pragmatic de a ne analiza emoțiile. Doar pe ale noastre. Însă ne va fi greu să ne dăm seama ce simt ceilalți. 

Pe 30 iunie, Mercur din Rac face un sextil cu Saturn din Pești. Acest aspect ne ajută să ne calculăm cuvintele. Mai ales când este vorba de a ne comunica emoțiile. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem.

Pe 1 iulie, avem o conjuncție între Mercur și Soare în semnul Racului. Aici trebuie să fim foarte atenți la ce se întâmplă în jurul nostru. Există riscul să fim orbiți, să scăpăm detalii importante sau să avem un scurtcircuit în comunicare. De asemenea, este recomandabil să avem grijă la motivațiile din spatele discuțiilor cu familia. 

Pe 2 iulie, Venus din Leu face un careu cu Uranus din Taur. Un aspect ca re ne poate pune pe jar din punct de vedere relațional, dar și financiar. Pot apărea situații din senin care ne vor obliga să facem schimbări în viața noastră. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii.

Poți să citești și: Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 iulie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel