Rezumat astrologic 3-9 iulie: Lună Plină în Capricorn

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Marte se pregătește să iasă din Leu. Și cu siguranță o va face într-un stil măreț!

Pe 3 iulie, avem Luna Plină în Capricorn. Aceasta este una dintre cele mai puternice Luni Pline din acest an și poate cea mai dură dintre ele. De ce?

Să nu uităm că Pluto s-a întors în semnul Capricornului, unde va sta până în ianuarie 2024. De regulă, Luna Plină este cea care aduce un final. Însă acum, fiindcă îl avem și pe Pluto retrograd implicat, nu vorbim despre un fenomen foarte simplu, ci de unul profund, cu cicatrici puternice. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj cardinal în astrogramele natale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. 

Tot luni, vor avea un sextil între Soarele din Rac și Jupiter din Taur. Energia se îmbină armonios cu încrederea. Un asemenea aspect ne oferă și senzația că vom reuși într-un domeniu, dar și puterea de a acționa în mod conștient. Adică nu vom aștepta să ne pice din cer. Ba chiar ne va face plăcere să le îmbinăm. Vom fi oamenii potriviți la locul potrivit. În plus, vom fi destul de corecți și justițiari în acțiunile noastre. 

Pe 7 iulie vom avea un sextil între Mercur din Rac și Uranus din Taur. Creierul nostru va fi stimulat de tot ce e nou, învățăm și prindem totul din zbor și vom dori să ne împărtășim ideile. Pentru că aspectul combină energia apei cu aceea a pământului, vom reuși să aducem emoțiile în planul concret pentru a le găsi un scop. Nu vom respinge părerile diferite sau mai ieșite din comun. Ba chiar vom avea curaj să le îmbrățișăm. 

Am publicat previziunile astrologice pentru a doua jumătate a anului 2023. Le-ai citit?

Finalul săptămânii beneficiază de o conjuncție Pallas-Marte în Leu. Marte este planeta care îl reprezintă pe Ares, Zeul războiului. Deci, într-o astrogramă natală, se referă la energia masculină, acțiune și furie. Trebuie să știi, însă, că Marte nu este singurul zeu al războiului. Pallas, cunoscută mai frecvent ca Athena sau Minerva, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei.

Fratele lui Pallas, Marte, acționează cu forță, este preocupat de ofensivă. Dar Pallas construiește strategii în vederea defensivei.

Cum cei doi se întâlnesc în ultimul grad al Leului, apropiat de steaua fixă Regulus, mulți vor avea tendința de a lua decizii importante, care să schimbe cu totul viașa personală sau profesională. Cert este că acest aspect va avea ecou și pe plan mondial, mai ales în ceea ce privește acțiunile militare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel