Rezumat astrologic 31 iulie - 6 august: Lună Plină în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Urmează o Lună Plină în semnul Vărsătorului!

Prima zi a lunii august ne pregătește o Lună Plină în Vărsător. 

În primul rând, trebuie să știi că acest aspect va avea un rol important în viețile celor cu marcaj puternic de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare. Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu marcajul respectiv.

Motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. 

Cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare. 

Tot pe 1 august avem un trigon între Marte din Fecioară și Jupiter din Taur. Acțiunea și ambiția se întâlnesc într-un mod armonios cu șansa și moralitatea. Și cum trigonul are loc în semne de pământ, bineînțeles că inițiativele se pot concretiza astfel încât să obținem în timp și spațiu ceva stabil. 

Pe 2 august, Mercur din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Acest aspect este precum un carusel ruginit, peste care a trecut vremea, dar la care nu vrem să renunțăm. Noi sau oamenii din jurul nostru vom opune rezistență la inovație, la alte idei sau la dezvoltare. Nostalgia va ascunde multe îndoieli, lipsa încrederii sau duritate provenită în urma unor frustrări peste care nu am reușit să trecem. Lucrurile s-ar putea să se miște mult mai greu decât ne-am fi așteptat.

Mercur în Fecioară este foarte organizat, iar Saturn în Pești demonstrează că și haosul are rolul său. Lupta dintre cei doi aștri provoacă și multă neîncredere în ceea ce vrem să zicem, dar și răutăți gratuite pe care le vom utiliza în discuțiile cu aceia dragi chiar. Cei mai afectați de acest aspect vor fi cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). Astrele ne recomandă să îi ascultăm și pe cei cu experiență de viață, dar să nu renunțăm la ideea de nou.

Citește și: Previziunile lunii AUGUST 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel