Previziunile lunii AUGUST 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii august 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent.

Pregătiți-vă de muncă! Acesta este mesajul principal al astrelor pentru luna august! Mercur și Marte tranzitează împreună semnul Fecioarei pentru o bună bucată de timp. Și dacă veți fi în vacanță, nu veți reuși să vă odihniți, din păcate. Iar dacă ne vom gândi la faptul că Mercur va și retrograda, ei bine, toate activitățile, chiar și cele nesemnificative în aparență, vor fi destul de stresante. Iar reactualizarea trecutului se va regăsi în rutina de zi cu zi.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Multă grijă pentru modul în care muncești în august! Nu amâna nimic de pe azi pe mâine, fiindcă o să te coste serios în luna care vine. De asemenea, pot să apară și multe discuții cu colegii. Strategiile se schimbă și ele. Fii atent la relațiile cu copiii. Pot să apară multe aventuri în această vară, așa că fii vigilent. Relațiile care vor începe în această perioadă pot să aibă un fond nesănătos. Citește aici previziunile complete pentru BERBEC în august 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Vei fi provocat de luna august, care îți va aduce tranzite importante atât în zona de carieră, cât și în cea a familiei. Pe scurt, o să fii nevoit să împaci și capra și varza în următoarea lună, iar asta nu este deloc ușor. Încearcă să nu lași pe mâine ce poți face azi. Și, pe cât posibil, evită discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei. Citește aici previziunile complete pentru TAUR în august 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu vei avea o lună prea ușoară, mai ales că problemele pot să vină de unde nici nu te aștepți. Adică, din interiorul propriei familiei. Aceste persoane îți pot face mai mult rău decât bine. Îți complică viața. Și pot să apară dispute, discuții în contradictoriu, nemulțumiri de tot felul. Așteaptă-te să te ciondănești cu ei în august. Totuși, astrele te obligă să te bucuri mai mult de viață. Citește aici previziunile complete pentru GEMENI în august 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Bani, bani și iarăși bani! Aceștia sunt subiectul de bază pentru tine în august. Să nu uităm că Venus a retrogradat în Casa banilor și a resurselor, iar acest tranzit te poate afecta. Ar trebui să reții un lucru: nu te baza pe intuiție când vine vorba de bani, ci pe logica ta. Apar și schimbări în gânduri, idei, soluții. Pot să vină și dispute și supărări din partea familiei. Citește aici previziunile complete pentru RAC în august 2023.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Ce ar fi de spus despre tine? În primul rând, o ai pe Venus retrogradă în semnul tău! Așa că poți să acorzi mai multă grijă felului în care te prezinți. Fii atent la modul în care te porți, te îmbraci, te coafezi. Nu este nevoie să exagerezi. Însă, carisma și magnetismul nu te vor părăsi în august, ci atragi atenția oriunde mergi. Fii mai pretențios și mai selectiv. Ai grijă si cu banii, fiindcă vei avea cheltuieli pe măsură. Citește aici previziunile complete pentru LEU în august 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ție nu îți priesc primele trei săptămâni din august, ci doar ultima. Cu Marte în semnul tău, astrele îți recomandă să faci mai multă mișcare. Chiar și plimbările sunt amplu încurajate. Cu Venus retrogradă în Casa a 12-a, încearcă să te ții departe de relații indisponibile, toxice. Încearcă să nu reiei legăturile din trecut, care nu au funcționat. Finalul de lună vine în întâmpinarea ta cu multă muncă. Citește aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în august 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Nu te încântă foarte tare luna care vine. Cel puțin nu primele săptămâni. În schimb, ai face bine să pui accent pe sănătate, pe ajustări de acest tip. Ocupă-te de analize și încurajează-i și pe cei dragi să facă la fel. Vei observa că nu te mai poți baza pe oameni că până acum. Încearcă să ai întotdeauna soluții de rezervă, indiferent de domeniu, ca să nu fii prins nepregătit. La final de lună, te poți bucura mai mult, fiindcă Marte intră in semnul tău. Citește aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în august 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Tu poți să te bucuri de perioada următoare, pentru că primele trei săptămâni îți sunt pe plac. Apar multe oportunități în zona profesională, dar și pe planul relațional. La tine, o să apară nevoia de a renunța la situații diferite sau la unii oameni. Devii și mai selectiv, orice vârstă ai avea. Trebuie să îți dai mai mult timp și să nu te mai sacrifici deloc. Pentru nimeni și nimic. Citește aici previziunile complete pentru SCORPION în august 2023.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Cu Marte în tranzit prin Casa a 10-a, a carierei și a statutului profesional, nu prea o să scapi de muncă în august. Nici dacă ești în concediu. Pot să apară mulți nervi, schimbări și discuții pe aceste planuri, așa că ține-ți nervii tari. De asemenea, relațiile cu autoritățile din viața ta devin foarte importante, dar au de suferit. Stresul va fi maxim la locul de muncă. Nu te ocolesc nici drumurile, evenimentele, călătoriile. Axează-te pe prevenție când vine vorba de sănătate. Citește aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în august 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Banii devin importanți pentru tine în luna august. Poți să primești niște sume, dar la fel de repede le poți și cheltui. Primele săptămâni îți priesc, nu vor fi evenimente notabile, însă ultima săptămână din august îți dă ceva bătăi de cap. Apar diferite situații, lucruri care te sâcâie, devii obligat să rezolvi problemele altora. Pe plan intim, ai niște tranzite extraordinare, de care merită să profiți. Citește aici previziunile complete pentru CAPRICORN în august 2023.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

August poate fi mai dificilă, pentru că te așteaptă cu emoții de tot felul, cu stări, cu incertitudini. Venus este retrogradă în Casa relațiilor, așa că acestea devin destul de ciudate în următoarea perioadă. Dar, vine o bună etapă să ieși din zona de confort și să te reconstruiești. Subiectul legat de bani te agită mult. Citește aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în august 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

În august, un cuvânt este pentru tine extrem de important. Vorbim despre negociere. Vei fi nevoit să negociezi absolut orice, fie că este vorba despre un subiect mărunt sau unul cu greutate. Iar acest lucru îți aduce unele frustrări. Saturn în semnul tău vrea să vezi lucrurile cât mai simplu. Nu uita de grija vizavi de sănătate! Citește aici previziunile complete pentru PEȘTI în august 2023.

Poți să citești și: Mercur în Fecioară. Lecțiile lui pentru fiecare zodie/ascendent până la 5 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel