Rezumat astrologic 8-14 mai: Mercur staționar în Taur

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 05 mai 2023, 15:31 | Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop săptămânal. Mercur se va apropia de mersul direct în Taur. 

Deși, perioada 8-14 mai, nu beneficiază de aspecte importante din punct de vedere astrologic, să știți că mai degrabă ne pregătește de viitoarele evenimente, care își vor lăsa amprenta pe desfășurarea anului 2023. Mă refer, în special, la tranzitul lui Jupiter în Taur care va începe pe 16 mai.

Deocamdată, planeta considerată Marele Benefic, mai petrece câteva zile în semnul Berbecului.

Iată ce încă îți mai poate aduce tranzitul lui Jupiter în primul semn al zodiacului!

În plus, și Mercur se va pregăti de oprirea retrogradării în semnul Taurului, pe 15 mai. Dar efectele retrogradării se vor duce până pe 11 iunie. Află cum te influențează asta!

Pe 9 mai, Soarele face o conjuncție cu Uranus în semnul Taurului. Nevoia de libertate și independență va fi atât de mare încât și cei mai conservatori vor profita de acest aspect. Soarele în Taur vrea stabilitate și pragmatism, iar Uranus vrea detașare completă și o altă viziune. Pot apărea și situații surprinzătoare, momente de rebeliune, dar și clipe de instabilitate. 

Pe 12 mai, Mercur retrograd din Taur va reface un sextil cu Saturn din Pești. Acest aspect ne ajută să ne calculăm și cuvintele. Gândim, socotim și abia pe urmă vorbim sau scriem. Și cum Mercur este retrograd, vă dați seama că totul se va face într-un ritm și mai lent ca de obicei. 

Pe 13 mai, Venus din Rac face un sextl cu Mercur din Taur, care devine staționar. Vorba dulce mult aduce! Iar blândețea și răbdarea ne pot asigura succesul în multe situații. Cert este că vom fi mai dispuși să ne declarăm sentimentele, ne vom găsi cuvintele potrivite și vom fi și mai dornici de a ne afișa emoțiile. 

Tot în această zi, Venus din Rac face un trigon cu Saturn din Pești. Vom deveni mai lucizi din punct de vedere amoros. Parcă nu mai vrem să investim într-o relație până când nu vom avea claritate și seriozitate din partea celuilalt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience