RITUALUL cel mai benefic pentru Luna Plină în Fecioară: Cum să valorifici pe deplin energia acestui eveniment

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Pixabay.com
Pixabay.com

Află ce ritual poți face în timpul Lunii Pline în Fecioară de pe 24 februarie!

În fiecare lună, Luna își parcurge ciclul și ajunge la apogeul său - Luna Plină. Este un moment al energiilor puternice și al emoțiilor intense. Prin practici ritualice, putem utiliza aceste energii pentru a face loc transformărilor în viața noastră.

Luna Plină este momentul perfect pentru manifestare, eliberare și curățare energetică.

Ce este un ritual de Lună Plină?

La fel cum Luna își parcurge ciclurile, la fel facem și noi. Un ritual de Lună Plină este o practică care recunoaște acest ciclu și care folosește energiile pentru eliberare. Ritualurile ne permit să accesăm propriile noastre energii și să scoatem la suprafață cele mai profunde dorințe ale noastre și tot ceea ce dorim să eliberăm.

Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie. Influența pentru FIECARE zodie/ascendent

Există multe tipuri diferite de ritualuri care pot fi efectuate în noaptea Lunii Pline, iar dacă ești în căutarea unui punct de pornire, îți sugerăm să începi cu un ritual de curățare.

Luna Plină în Fecioară

Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție austeritatea, matematica, eficientizarea și optimizarea. Această Lună Plină va fi însoțită de o conjuncție Soare-Saturn care scoate în evidență nevoia de maturizare și transformare. 

Dat fiind că avem și energia arhetipului Peștilor, care este visător, trebuie să găsim un echilibru pentru tot ceea ce simțim.

Luna Zăpezii. Tot ce trebuie să știi despre Luna Plină din februarie

Energia acestei Luni Pline este minunată pentru detoxifiere, mai ales că știm despre acest eveniment care se produce o dată pe lună că aduce un final.

Iată cum să desfășori un ritual de purificare!

Curățarea implică purificarea de sine și a spațiului nostru în timpul nopții de Lună Plină.

Fă o baie cu săruri, plante sau tincturi pentru a purifica corpul energetic de energiile negative. Dacă nu ai cadă, un duș cu intenția de purificare a corpul energetic va fi suficient.

Lună Plină în Fecioară pe 24 februarie: O perspectivă matură asupra fericirii

Curăță spațiul. Trebuie să ai un loc curat și ordonat. Poți arde niște bețisoare de salvie și să împrăștii fumul de la acestea prin cameră. Începe de la ușa de la intrare și mișcă-te încet prin casă. Asigură-te că ajungi în fiecare colț.

În același timp, este important să ai o intenție clară pentru casa ta. Aceasta poate fi la fel de simplu ca să ai energie proaspătă, sau poate să atragi mai multă bucurie în respectivul loc, fie să creezi un spațiu mai îngriijit.

Doar gândește-te la ceea ce îți dorești pentru casa ta și menține acea viziune puternică în timp ce folosești salvia.

Află care sunt cele mai afectate patru zodii de Luna Plină în Fecioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel