Ritualul de dimineaţă pentru fiecare zodie! Începe ziua cu energia potrivită!

astrosens Team | Dată: 11 sep, 09:09 | Categorie: Diverse
Ritualul de dimineaţă pentru fiecare zodie! Începe ziua cu energia potrivită! (sursa foto: Pexels)
Ritualul de dimineaţă pentru fiecare zodie! Începe ziua cu energia potrivită! (sursa foto: Pexels)

Ceea ce facem dimineața poate da tonul cu adevărat pentru restul zilei. Dacă începem să ne simțim grăbiți, copleșiți sau pur și simplu neechilibrați, s-ar putea să fim așa pentru restul zilei. Deci, ce modalitate mai bună de a evita acest lucru este să creăm o rutină care să ne liniștească și să ne ofere energie astfel încât să putem începe în fiecare dimineață în cea mai bună formă posibilă. Dacă vrei să afli ritualul perfect pentru a începe ziua, aruncă un ochi pe zodia şi ascendentul tău! Ai putea avea parte de o trezire nemaipomenită şi de o zi aşa cum îţi place!

BERBEC

Cel mai bun mod de a-ți începe ziua este cu un antrenament rapid dimineața. De obicei, aveți o tonă de energie și este minunat să o faceți să curgă încă de la prima oră. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați emoțiile pe tot parcursul zilei și să aveţi mai multă disciplină. Exerciţiile fizice reduc stresul și anxietatea, fiind o modalitate de a elibera tensiunile pe care s-ar putea să le menținem fizic. Acest lucru este deosebit de grozav pentru Berbec, deoarece acești nativi tind să acționeze mai întâi și să gândească mai târziu. Dacă îți începi ziua cu un antrenament, vei fi mai relaxat, fără stres și mai puțin predispus să acționezi prea impulsiv. 

TAUR

Începerea zilei cu un mic dejun sănătos este calea de urmat pentru tine, Taur. Și nu este vorba doar de mâncare pentru a putea trăi, ci de actul de a crea un mic dejun atent ca parte a rutinei utile. Acest lucru vă va ajuta să vă întăriți pentru ziua ce începe, oferindu-vă timpul necesar pentru a vă răsfăța. Acesta este un act important de a te îngriji cu adevărat de tine și de a-ți umple nevoile corpului. Acest lucru vă va permite, de asemenea, să rămâneți conștienți de ceea ce are nevoie corpul dumneavoastră pentru restul zilei și să evitaţi eventualele indulgențe la care Taurul poate fi predispus.

GEMENI

Meditaţia este o modalitate excelentă de a începe ziua pentru tine. Mintea ta este o junglă cu atâtea gânduri, idei și curiozități strălucitoare. Uneori, acest lucru vă poate copleși, deoarece aveți atât de multe lucruri în creier. Începând ziua cu o meditație, puteți calma acele gânduri de dimineață, centrându-vă și calmându-vă. Această practică se va simţi în restul zilei, permițându-vă să rămâneți mai conectat la obiectivele dvs. şi la imaginea de ansamblu. De asemenea, vă va ajuta să vă concentraţi mai ușor.

RAC

Conectarea cu emoțiile tale la prima oră dimineața este deosebit de importantă pentru tine. Încercați o vizualizare simplă sau chiar o meditație ghidată cu niște pietre lunare curcubeu ca ritual de dimineață. Veți descoperi că va face minuni pentru a vă pune la punct emoțional. Pur și simplu imaginați-vă emoțiile pe care doriți să le simțiți pe tot parcursul zilei, precum și orice ați dori să manifestați. Aceasta va da tonul pentru restul zilei și vă va menține intențiile legate de emoția pe care v-ați concentrat cel mai mult.

LEU

Petreceți puțin timp repetând afirmații sau mantre. Spuneți-vă că sunteți frumoși, deștepți și că veți străluci super mult şi asta vă va da tonul pentru restul zilei. A te pune într-un loc de acceptare de sine și a-ți crește sentimentul de iubire de sine te va ajuta să gestionezi mai bine sentimentele de îndoială. Scrieți o afirmare sau o mantră axată pe orice doriți să lucrați pe parcursul zilei. Acest lucru vă va menține acele emoții, sarcini sau obiective în prim-planul minții dvs., facilitând găsirea oportunităților de care aveți nevoie sau pe care doriți să le realizați.

FECIOARA

Crearea sau actualizarea listei de sarcini pentru o zi este o modalitate minunată de a începe ziua. Îți place organizarea, iar detaliile sunt foarte importante pentru tine, așa că începe-ți ziua concentrându-te pe care sunt cele mai importante priorități ale tale. Puteți să luați cu ușurință lista de sarcini de ieri, să bifați tot ceea ce ați realizat (da, da!) Și apoi să acordați prioritate oricărui lucru pe care nu l-aţi făcut cu ceva nou pe care îl puteţi face. Începeți în fiecare zi simțindu-vă bine când vedeți cât de mult ați progresat cu o zi înainte și chiar mai bine când aveți un plan de atac pentru restul.

BALANȚĂ

Pe cât de simplă pare exprimarea recunoștinței, de fapt poate face minuni pentru stările și emoțiile noastre. Pentru tine, Balanță, adăugarea unor exerciții de recunoștință la ritualul tău de dimineață îţi poate schimba viața. Fiind unul dintre cele mai sociabile semne ale zodiacului, petreceți mult timp în energia celorlalți, observându-i cu realizările lor. Acest lucru vă poate determina să vă comparați cu ceilalți, probabil mai mult decât ar trebui. Cea mai simplă modalitate de a prinde acest obicei înainte să devină nebunie este să vă amintiți să fiți recunoscători pentru tot ceea ce este special la voi, tot ceea ce ați creat și ați realizat. În fiecare dimineață, recită o listă cu cel puțin cinci lucruri despre viața ta pentru care ești recunoscător înainte de a-ți începe ziua. Acest lucru te va ține concentrat pe magia ta.

SCORPION

Jurnalul poate fi un ritual de dimineață cu adevărat puternic pentru tine, Scorpion! Să fim reali, te gândești și te gândești puțin - mergând mereu din ce în ce mai adânc, lucrând prin tot felul de analize, strat cu strat. Uneori trebuie să scoți din asta ceva din mintea ta și pe hârtie, astfel încât să o poți rezolva puțin. Făcând un pic de jurnal, zgâriindu-vă gândurile de dimineață sau chiar visele din noaptea precedentă vă va ajuta să creați mai multă claritate pentru dvs. pe tot parcursul zilei. Este aproape ca și când scrierea îți va permite să renunți la unele dintre gândurile tale, creând spațiul pentru care, fie să mergi mai în profunzime cu ceilalți, fie să descoperi mai multe. După câteva săptămâni, veți descoperi că puteți face câteva descoperiri destul de remarcabile despre voi înșivă.

SĂGETĂTOR

Explorarea este o mare parte din cine ești, Săgetător! Desigur, uneori, când trebuie să te apuci de treabă și să abordezi o grămadă de lucruri din viață, s-ar putea să simți că nu ai timp. Acesta este motivul pentru care ritualul dvs. de dimineață ar trebui să vă ofere șansa de a explora. Încercați să citiți dimineața pentru a da un impuls imaginației. Acest lucru va oferi minții posibilitatea de a vă plimba și de a vizita un loc nou. Dacă nu sunteți un cititor avid, vă puteți lua ceva timp pentru a vă vizualiza următoarea mare călătorie. Acest lucru vă oferă, de asemenea, șansa de a vă trezi mintea, permițând curgerea energiilor creative!

CAPRICORN

A fi ccu picioarele pe pământ te ajută să performezi la maxim, Capricorn. Sunteți capabil să vă adânciți în prioritățile pentru ziua respectivă, nefiind deranjați de toate lucrurile mici care ar putea apărea, mai ales atunci când vă simțiți calmi. Una dintre cele mai bune modalități prin care vă puteți începe ziua este să efectuați exerciții de respirație și să vă conectați la corp. Respiraţia cu adevărat profundă, inhalarea și expirarea cu atenție în fiecare dimineață, vor face minuni. Când ne concentrăm asupra respirației noastre, putem fi în întregime una cu corpurile noastre, ne putem conecta cu modul în care dorim să fim tratați și cu orice gânduri sau mesaje la care trebuie să fim atenți. Începând ziua cu conexiunea intactă, va fi mult mai ușor să rămâneți în acel sentiment.

VĂRSĂTOR

Uneori ai nevoie de o evadare, Vărsător, mai ales când trebuie să ai grijă de unele lucruri pe care chiar nu le-ai prefera. Soluția perfectă pentru a vă ajuta să începeți ziua liberă, cel mai pozitiv, este prin vizualizări! Chiar când te trezești, înainte de a face orice altceva, ia-ți timp să-ți imaginezi ziua perfectă. Nu contează cât de absurd sau nerealist ar putea părea, joacă-te cu imaginaţia până la capăt. Dacă te trezești și ai prefera să călătorești spre Lună decât să mergi la muncă, atunci imaginează-ți că faci exact asta. Veți vedea că până la sfârșitul vizualizării se va simți aproape ca și cum ziua dvs. a mers de fapt așa cum v-ați imaginat și, în cele din urmă, vă va pune într-o dispoziție excelentă. Cea mai bună parte? Dacă te concentrezi cu adevărat pe ceva semnificativ pentru tine, vei face inconștient mișcări pe tot parcursul zilei pentru a manifesta acel lucru pentru tine.

PEȘTI

Ascultarea sau chiar meditarea cu muzică înălțătoare sau pașnică este o modalitate excelentă de a-ți începe ziua! Muzica vă poate vorbi sufletului într-un mod care vă poate lumina cu adevărat spiritul. Aceasta poate include orice, de la muzică pop până la sunetul ploii care cade. Orice te împuternicește sau te calmează este perfect. Și, bineînțeles, nu ezitați să schimbați muzica în funcție de ceea ce trebuie să abordați în acea zi. În unele zile trebuie să fii calm și concentrat, în altele ai nevoie de putere și energie. Evaluează ziua și pune orice muzică se potrivește cel mai mult nevoilor tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?