Rodica Spînu vine la interviurile Astrosens

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Interviu
Rodica Spînu. Foto: arhiva personală
EXCLUSIV
Rodica Spînu. Foto: arhiva personală

Continuăm seria interviurilor Astrosens cu specialiști din domeniile spirituale și ezoterice, mai precis cu Rodica Spînu, astrolog și tarotolog.

Rodica Spînu este un astrolog și tarotolog cu o poveste de viață cu totul și cu totul specială. Născută în Călărași, Republica Moldova, are Soarele în Rac, Ascendentul în Fecioară și Luna în Leu. Povestea cu astrologia și tarotul a început la întoarcerea lui Saturn când deși avea o carieră în domeniul economic, ea fiind economist de meserie, simțea că îi lipsește ceva.

Rodica face o școală de tarot rusească, chiar dacă există o perioadă dificilă pentru tot ce este made in Russia, asta nu înseamnă că rușii nu au printre cei mai buni specialiști în astrologie și tarot.

„Aveam un job, aveam o familie, aveam deja un copil, dar nu mă simțeam împlinită, „m-am întrebat ce îmi mai trebuie. Acest lucru m-a împins, în primul rând, să studiez astrologia, am citit tot ce s-a găsit la acea vreme”. Rodica Spînu vine cu sfaturi pentru cei care simt că viața mai are lucruri extraordinare pregătite pentru cei curioși să încerce. „Tu ești cel care alegi rezultatul, ce poți să folosești din tot ceea ce ai, din talentele pe care le ai, din resursele pe care le ai”.

„Am fost atrasă de tarot”, spune Rodica Spînu. „Am văzut un curs și m-am înscris, lecțiile începeau chiar a doua zi. Am studiat tarotul lui Edward Waite. Dar nu am fost mulțumită, am simțit că nu este suficient”

Astrologul Daniela Simulescu o roagă pe Rodica să fie un model pentru cei care au nevoie de inspirație când vine vorba de a porni pe un astfel de drum. „Mergeți acolo unde vă simțiți confortabil, acolo unde ceea ce propune acea școală e ceea ce căutați voi, e cât mai aproape de ce vă doriți”.

În ceea ce privește tarotul, Rodica Spînu spune că acesta este accesibil tuturor oamenilor, este un instrument de cunoaștere, care te poate ajuta să te înțelegi mai bine pe tine însuți. Tarotul poate vorbi despre energiile care ne înconjoară acum. Ele nu pot indica cum vei reacționa tu la un moment-dat, cărțile de tarot „predispun, dar nu dispun”, ci mai degrabă arată sub ce influențe ne aflăm în momentul etalării. Din punctul de vedere al Rodicăi Spînu, o etalare de tarot nu poate să vorbească despre viitorul îndepărtat dacă nu este combinată cu astrologia și numerologia. 

Interviurile cu Rodica Spînu vor fi difuzate miercuri, 6 iulie, pe canalul de YouTube Astrosens, dacă nu te-ai abonat încă, o poți face acum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel